• מאפה אוסורי

    האוסורי של פטרה - השילוב המושלב בין תפוח אדמה, גבינה ובצק

    שני חומרי הגלם שהכי מתאימים אחד לשני הם תפוחי אדמה וגבינות, וכך נוצרה מנת האוסורי:בצק גרוזיני פריך בצורת עיגול במילוי תערובת גבינות גאורגיות, הנאפה בתנור אבן. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות…

מתכונים

מאפה אוסורי

האוסורי של פטרה - השילוב המושלב בין תפוח אדמה, גבינה ובצק

מאי 24, 2017 מתכונים
שני חומרי הגלם שהכי מתאימים אחד לשני הם תפוחי אדמה וגבינות, וכך נוצרה מנת האוסורי:בצק גרוזיני פריך בצורת עיגול במילוי תערובת גבינות גאורגיות, הנאפה בתנור אבן. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד.

חדש על המדף

בטר סטיביה -בשקיקים (אבקה) (צילום : יח

תחליף בריא והטבעי לסוכר, ללא קלוריות -"Better Stevia" – "בטר סטיביה"

מאי 12, 2017 חדש על המדף
צמח הסטיביה הוא האלטרנטיבה הטבעית לסוכר ולממתיקים המלאכותיים. מקורו של הצמח בדרום אמריקה ובמרכזה, טעמו מתוק לאין שיעור מסוכר, ואין לו כל ערך קלורי. טעמו הטבעי המתוק של הסטיביה מאפשר להמתיק בעזרתו משקאות חמים וקרים,מאכלים ומזון תוך שימוש בכמות זעירה של סטיביה.

מסעדות

יין ומשקאות

אורי שחר, תושב העיר אילת בעל הכרם

כרם ראשון באילת – כרם הים האדום

אפריל 04, 2017 יין ומשקאות
לאחר שהיה הראשון להקים יקב באילת הגשים תושב העיר – אורי שחר חלום והקים את הכרם הראשון באילת. אורי שחר, תושב העיר אילת ובעל יקב מקומי בו הוא מייצר יינות עטורי פרסים, חנך היום את הכרם הראשון באילת הממוקם בכניסה לעיר מול קיבוץ אילות. ראש העירייה – מאיר יצחק…