חגיגות הבציר ביקב ויתקין ייערכו ביום שבת ה-24 לספטמבר בשעה 19:30

באירוע ראש השנה המסורתי יחגגו ביקב ויתקין גם את אמצע הבציר; במקום תיערך טעימת יינות ממגוון יינות היקב; טעימה ייחודית של יינות בתהליך;שיתוף פעולה עם קייטרינג MEET & SWEET

יקב ויתקין, חלוץ היינות הים תיכוניים בישראל, השיק לאחרונה את מרכז המבקרים החדש ואת הסדרות החדשות של היינות הכשרים בסדרת "מסע ישראלי". בראש השנה הקרוב משפחת יקב ויתקין תערוך אירוע טעימות חופשי של יינות היקב לצד כיבוד קל וסיורים ביקב ובחדר החביות.בנוסף, היקב יארח את קייטרינג MEET&SWEET עם 4 עמדות אוכל מפנקות בעלות של 30 ₪ למנה. כמו כן, במסגרת האירוע בלבד, ניתן יהיה לטעום יין בתהליך על מנת להתוודע להליך הכנת היינות.

היקב יציע את מגוון היינות שלו במחירי חג מיוחדים במסגרת ערב זה בלבד.

שרונה בולוגולובסקי, מנכ"לית יקב ויתקין אמרה כי "מעבר לשמחה הגדולה של לפתוח שנה חדשה באירוע שהפך אצלנו ביקב למסורת, האירוע מאפשר בכל פעם מחדש לקהלים הולכים וגדלים להיחשף למגוון היצע היינות של היקב. אנו ביקב גאים גם בקידום תרבות יין שממוקדת בהנאה ונינוחות. שוק היין בישראל התבגר ונפתח לטעמים שונים ודרישות גבוהות מצד צרכני היין בישראל. במקביל לגידול בשוק הזה, שני המועדים העיקריים בשנה, בהם הציבור רוכש יותר את רוב היינות הם חגי תשרי ופסח ולכן אירוע בראש השנה עולה גם על הצורך הזה של קהל לקוחותינו".

כלים
חגיגות הבציר ביקב ויתקין
חגיגות הבציר ביקב ויתקין

חגיגות הבציר ביקב ויתקין ייערכו ביום שבת ה-24 לספטמבר בשעה 19:30

באירוע ראש השנה המסורתי יחגגו ביקב ויתקין גם את אמצע הבציר; במקום תיערך טעימת יינות ממגוון יינות היקב; טעימה ייחודית של יינות בתהליך;שיתוף פעולה עם קייטרינג MEET & SWEET

יקב ויתקין, חלוץ היינות הים תיכוניים בישראל, השיק לאחרונה את מרכז המבקרים החדש ואת הסדרות החדשות של היינות הכשרים בסדרת "מסע ישראלי". בראש השנה הקרוב משפחת יקב ויתקין תערוך אירוע טעימות חופשי של יינות היקב לצד כיבוד קל וסיורים ביקב ובחדר החביות.בנוסף, היקב יארח את קייטרינג MEET&SWEET עם 4 עמדות אוכל מפנקות בעלות של 30 ₪ למנה. כמו כן, במסגרת האירוע בלבד, ניתן יהיה לטעום יין בתהליך על מנת להתוודע להליך הכנת היינות.

היקב יציע את מגוון היינות שלו במחירי חג מיוחדים במסגרת ערב זה בלבד.

שרונה בולוגולובסקי, מנכ"לית יקב ויתקין אמרה כי "מעבר לשמחה הגדולה של לפתוח שנה חדשה באירוע שהפך אצלנו ביקב למסורת, האירוע מאפשר בכל פעם מחדש לקהלים הולכים וגדלים להיחשף למגוון היצע היינות של היקב. אנו ביקב גאים גם בקידום תרבות יין שממוקדת בהנאה ונינוחות. שוק היין בישראל התבגר ונפתח לטעמים שונים ודרישות גבוהות מצד צרכני היין בישראל. במקביל לגידול בשוק הזה, שני המועדים העיקריים בשנה, בהם הציבור רוכש יותר את רוב היינות הם חגי תשרי ופסח ולכן אירוע בראש השנה עולה גם על הצורך הזה של קהל לקוחותינו".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS