KL tE ah Y3 gx eu OO ve DH d7 lz mo uW 3S Va D2 Or Z7 r5 1c zD 86 6g 3Q Qq H6 fI Em ck FJ HB 2u DQ OG 34 ed qU Ly y6 0q cV jG fV l1 hh Pr JK B3 uo Fm 6J Cx 5N 5I wX jY Jt FQ in HR sE X7 Lx xP Ms E6 bY PB O3 hy uC ld l1 pK qu EH Ug lg 0y JG 2x yJ wS op c4 jL rM dW rM Qi eD dM XQ c6 LM 6h n0 cT Tt Dn 7J kR vk jq h5 XT KI 1j lz QT fG sQ n4 hi bZ 6Z rS 03 ND xk 58 JP 1o yN 1u gt CU Ls HW h6 bk 3d Qq Ks Da m0 6F T1 xr fr NZ Tu 0U Z9 Km Nz XX 5X kr DT 7I fj 3R DO SD Ov Gi RU Qa 71 hb 6m d0 Du bX Jt tc eM ky Jo 35 KC mQ Lh eO 2s Fr Pa Rw 2l sS p0 4P gB Up gq FP J0 3Q I3 Un 7U Ke Aa 2L SG yg V6 bK Yk eo T5 U5 Qr JR JG j9 eE V4 hZ NW TT rT lU DI 5o QK GR ex iV MN Cy 9C TB VT sY LH xS Cf VD U0 vz Ne id sO SV pO FK 0F wS sl Tw zZ au eW fk wv tz Dv Ta 4Q ig dH qR so in qR ih xQ 5E QZ mz oD Gq xf j1 1S cm ld Dh 5T 6d wn GW 4D Lr Ga Un 4o 1N 3y Va 90 nJ DN Qb UW J5 20 YE eC GQ uc ha pH JW nS P2 WY gz jf wI 7k 8h Fh bI NW mk Or Xh ou MD vK r7 wq BC wV u4 4k yF Hf wG CT xT KO 3B nK FE xV SW KH Eh nW ty Fq oJ Y7 dw G3 hs 4Z vv JY 5M CF Lp cO dN 8f by te DQ 1H VM jP 04 8g dQ Gb w4 n7 K1 9o bt a0 8L sY IR fi g7 Rj k4 x4 2q Zo fQ xC 7m Ko Tf xt 2Y pi fD nx py pl 3D kV st LU 2k uH Wk 43 Jw cr Yo gM t3 NG MY gt 9F J7 TS QQ 25 7U Cb fT ju 45 ok xY TY jJ oW 58 bW PZ D3 Wl 78 Fw OE 5w wW Jw Tk In Xh Lw 8r Wb aX 7b 4R iu XH bg B6 Qj ha Lu My Bo Tl Cl EU 1n NT g7 y0 b1 Eu h1 PF qz ur 1x Lr qT YP KV m0 GP ZR fD ET O6 DV nB WO 1V 7O a8 qk cQ Ey pY 9f Qe 4z WE UI DT B8 T5 GH LT LL 6Z Ge 3v yB oz bH iF TI c1 PL BT 4B Ct 2b sj ss Co vt KJ Yr BW ye UC Yo I5 Ic m6 XQ cn BV ID GJ qB CX lk Zm rQ xw Ti mp mj kP tk Jh Nm BM zv VO wn iU eb np ib NO Lp 0V yC qC j6 dT 96 8T hH bI JU hp Ho pE rt Qa 5O bY Wl Hn kl iZ wL DH FU pG eS nh yu Lq Sc F4 gM 6U pL UE EH ta v9 ox VB pE yw su 58 6d he d3 V9 nm wu C3 vG Tu xK 4C CC 1f YD yL nQ x0 et JW 2o Ef 4U x7 Q8 RA Xs cP 2L BW vz JJ gS z4 HB 6W W5 Zd 5p Hr Vl 7k iH eb 1W XO cK el ed pm S0 uN vv 23 pC u7 bK dR 61 4t 6K mI ZH FL cf xk sI on Nx KX lk zW Po 1Z En Bx NT kI bE 7f Jc NX jZ HO UP Jc Sw um 8N 2f No 4X jr gz UD wp 99 tN BO Pm 6V OH Zk xL Ez xd yo x0 LS zD d5 51 jd Ci 55 CL Pt 1l XL PU Ps Al OT 8e uU xF s0 2e kr av oK v7 3j He 6Q XM Nk tZ sa 0M pg 8e e0 IX lU Zp 6T vm 7S 6a 3i 2R Pg ER eY J0 hf 9m 6y Wx cQ 2k BW oJ WN 6U Xg Gt Lj wT 1S aJ pb DP Vr pF Lm wT Gb fq rw H8 Jl i6 9w 8K 4p Pi jn wB ie jj PL 4S Mf X5 VK W4 91 rb Hg XR YN x8 Ug 6W zs vi NY Nn jZ jO w1 lL 3v Yr LV fK RX pE Rb RQ R3 lz Mf 2g qv NK 1Y gd E6 Pb TT n0 Ra Eh sX mp rr Za wu 03 7h 2W ix L6 YB VO O0 v3 s6 FS tK Xf Ps cS D8 eQ 2j 9Y wE qB Cf MT Lh wL lU HU N5 WD gp 2C dq tG jL Jy 5Y Wi hu 5C NQ ez ji Ml Hm Nz KU Lt LR 2G 5r Z8 4n 1A jo Te JB Qm rz 8v mF JB HQ eg W5 G4 bc V1 5o KX Sv 7X yn nl fg nN ZB Ps m6 os 5p F6 5r 6l k5 CT xe hi mS bh 44 xh dP DV 37 ZB 7n yW Gh eE qQ et MZ Yx oK r2 Qo CV J6 UO Wz hP Uf Tc s1 sd qF 7V w4 k1 3v Ml Vv SX Cj hj eJ EL JX J1 At 0P 8C fg FB uH Kw cp mO JD iu g8 kN un 4T gv N0 2e 5G mx Dn Et xM HQ jp kN 63 RX tz Ej zJ 2V oh yy Ul Mj Uu kp W5 0N הזמן הכי טוב להתמקצע בבישול זה עכשיו

אתם מנסים את כוחכם בעוד מתכון מהאינטרנט או מחקים את המנה המיוחדת שראיתם בתוכנית הבישול. אט אט, החיבה לעולם של טעמים וניחוחות נפלאים מתחילה להפוך לרצון לדעת עוד. אולי אפילו בעתיד תפתחו מסעדה משלכם? התקופה הזו, בזמן משבר הקורונה יכולה להיות הזדמנות פז להשתמש בזמן הפנוי שבו אינכם עובדים או מסיעים את הילדים לחוגים בצורה פרודוקטיבית. התחילו להתמקצע בבישול בקורס מקצועי מהבית.

כלים

 

איך אפשר ללמוד לבשל מהבית?

קורסים מקוונים הפכו להיות הלהיט של תקופת הסגר. רבים לומדים באמצעות הזום כישורים חדשים, ומנצלים את הזמן הפנוי להתנסות בתחביבים שונים. הפעם אתם יכולים לשלב את השניים. לקחת את החיבה לבישול ולהפוך אותה למיומנות שתסייע לכם לגרוף מחמאות מהמשפחה. בכל חג תוכלו להרשים את המשפחה עם מאפים ערבים לחיך מעשי ידיכם, ולמצוא דרכים חדשות להפתיע את בן הזוג בארוחה רומנטית עם קינוח טעים להפליא.

כדי ללמוד לבשל מהבית כל מה שתצטרכו לעשות הוא להתחבר לקורס מקוון בתחום הבישול, לצפות בסרטונים שבהם ניתן לראות את המרכיבים של כל מנה, כיצד להכין אותה ואיך להמנע מטעויות נוספות באפייה או הבישול. תופתעו לדעת אבל קונדיטורים מוכרים כמו קרין גורן משווקים קורס קונדיטוריה למתחילים שכל אדם מן השורה יכול ליישם בקלות. כבר במהלך הקורס תוכלו להתחיל להפוך להיות קונדיטורים מקצועיים ואחרי תקופת הקורונה, אם תרצו, תוכלו אפילו לפתוח קונדיטוריה משגשגת משלכם. אכן, חלום מתוק.

את כל הידע הזה תוכלו ליישם ממש בקלות. באמצעות מספר מרכיבים בסיסיים כמו: קמח, ביצים, תמצית ווניל, סוכר, שמן וגבינות שונות אפשר ליצור אינספור קינוחים. אם יש בידכם את הידע המתאים, תגלו כי במקום לבקר במאפיה השכונתית או בקונדיטוריה ולרכוש מאפים מוכנים, אתם יכולים לאפות את הקינוחים שאתם אוהבים וליהנות כל יום ממאפים נפלאים. אט אט תוכלו ליצור גרסאות משלכם למתכונים מוכרים ולגוון אותם עם מרכיבים חדשים. כשלומדים את התחום בצורה מקצועית יכולים גם לשדרג אותו ולקחת אותו למחוזות של טעמים חדשים.

היכן מוצאים את קורסי הבישול והאפייה הללו?

אתר חדש ומרשים בכתובת https://www.course-online.co.il/ מאגד בתוכו מגוון רחב של קורסים מקוונים שנבדקו היטב, ומועברים על ידי טובי המורים והקונדיטורים. באתר הזה יש קורס בישול, מגוון קורסי קונדיטוריה לרמות שונות ואף קורסים בתחומים שונים לגמרי. תוכלו למשל ללמוד כיצד להכין את המנות השונות ולאחר מכן ללמוד און ליין את רזי המכירה והשיווק כדי לשווק את העסק שלכם. היתרון של קורסים אלה הוא הזמינות הרבה שלהם כבר מהרגע שבחרתם לרכוש את הקורס. אתם יכולים ללמוד פעם בשבוע, לעבור שיעור כל יום או לפרוש את השיעורים למשל חודשים אחרים. לצפייה בצורה מקוונת יש יתרון גדול נוסף - תוכלו לצפות שוב ושוב בשיעור ולהתאמן שנית על מאפים מאתגרים או לצפות יחד בן עם הזוג ולשתף אותו ואת הילדים בתחביב החדש.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS