מתכון מיוחד לקציץ טרטר מבשר מותנית, מז'אנר הבישול הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו השבוע סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
מתכון מיוחד לקציץ טרטר מבשר מותנית, מז'אנר הבישול הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו השבוע סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
חנוכה הוא חג הלביבות, אבל כדאי ומומלץ לגוון מדי פעם בקרובות הרחוקות של הלביבות: תפיחיות תפוחי אדמה
קלתיות כוסמת בבצל ופטריות - מתכון מיוחד מז'אנר המטבח הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שתנחנה סדנת הכרות עם המטבח הפולני ב 15.11.10 בבית הספר תדמור
חזה ברווז צלוי בקונפי שוק ברווז: מתכון לשבת באדיבות שף חיים טיבי, ממסעדת מוסקט במצפה הימים
תפוחי אדמה ריסולי היא מנה של כדורי תפוחי אדמה מטוגנים בשמן זית וחמאה. מומלץ בחום
ה"קשיות ההודיות" הן בן דוד רחוק של מנת הצ'יפס המערבית המוכרת. הקשיות ההודיות מוגשות בחיתוך דק, בגודל גפרור, ועם תערובת תבלינים ייחודית המוסיפה להן טעם אופייני
סלט פלפלים חריפים - מתכון לאוהבי החריף בלבד, מבית הקפה קופי ענן שבמרום גולן. לעדיני הלשון מומלץ לוותר...