מתכון למנה עיקרית לראש השנה: צלעות-טלה ברוטב יין אדום וזרעי רימון, של שף מסעדת Calma, נדב בוסקילה
תרבות
עוגת תפוחים קלה - המתכון המנצח של שף נדב בוסקילה
בראש השנה מומלץ לאפות עוגת תפוחים, המותאמת לסממני החג, תפוח ודבש, ולהגישה בשולחן החגיגי להנאת המסובים. שף נדב בוסקילה ממסעדת החוף, CALMA באשדוד, חושף את המתכון הפרטי שלו לעוגת תפוחים טעימה במיוחד וקלה להכנה
לראש השנה: מתכון סביצ'ה דג ים באנדיב
מתכון לראש השנה: סביצ'ה דג ים בעלי אנדיב, זיתי קלמנטה, צ'ילי וכוסברה. מתכון דגים מיוחד של שף מסעדת ''סופרה'', רני אלבז
מתכון לראש השנה: פילה לוקוס על עלי מנגולד וסלט ארטישוק חם
מתכון דגים מיוחד לראש השנה: פילה לוקוס עטוף בעלי מנגולד, סלט ארטישוק חם ומליטה בקמח מתובל של שף מסעדת ''סופרה'', רני אלבז
מתכון: צלעות טלה צלויות בתבשיל זיתים מרוקאי וסלט ריג'לה
צלעות טלה צלויות על תבשיל מרוקאי של זיתים ואריסה וסלט חי של ריג'לה- מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד
מתכון: פילה מוסר על ארטישוק ירושלמי ורוטב פלפלים מתוקים
פילה של דג מוסר על ארטישוק ירושלמי מקורמל ורוטב מרוכז של פלפלים מתוקים - מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד
מתכון לראש השנה: פרחי פילו בבטטה, רוקפור, רימונים ודבש
מתכון חגיגי לראש השנה ממסעדת בית השלום במטולה: פרחי פילו ממולאים בבטטה אפויה וגבינת רוקפור, מעוטרים ברוטב רימונים ודבש. המתכון הוא ל- 15 מנות


