מתכון לביצים ממולאות המוגשות בתוך קליפתן, מאכל פולני ייחודי ונפלא. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
מתכון לביצים ממולאות המוגשות בתוך קליפתן, מאכל פולני ייחודי ונפלא. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
לביבות אשל - מתכון מיוחד של יענקל'ה תורג'מן, שף מסעדת הגורמה הירושלמית 1868
מתכון פולני מיוחד: תפו"א אפויים בדבש וקימל, במילוי הרינג, תפוחים וקרם – פרש. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו החודש סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
מי שהגיע למעדניית טעמי הבית שער העמקים בחמישי-שישי התפנק במגוון טעימות מהתפריט החדש ושלל הטבות, במסגרת אירוע חורף חגיגי. בין המנות העשירות והחורפיות- עגל עם חבושים בדבש, באדיבות השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים
מתכון מיוחד ללביבות תפוחי אדמה, מז'אנר הבישול הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו החודש סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
לביבות מיוחדות לחנוכה: מתכון ללביבות בטטה, ריחן ושמנת חמוצה של יפתח צפריר - שף כפר הנופש גונן
מתכון לחנוכה: צ'ורוס (סופגניות מקסיקניות), קינוח חנוכה קצת שונה, ממתכון של מרסלה שלח מקיבוץ מרום גולן