לביבות תפוחי אדמה, תרד וגבינת גאודה - מתכון מיוחד לחנוכה של יפתח צפריר, שף כפר הנופש גונן

כלים

מרכיבים:

2 תפו"א גדולים קלופים ומגורדים בפומפייה בינונית

1/2 בצל לבן יבש קצוץ

1 כוס עלי תרד צעירים חלוטים במים וסחוטים

50 גרם גבינת גאודה מגורדת

מלח ופלפל שחור לטעם

1 כף קמח גדושה

1 ביצה טרופה

שמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגון

הוראות הכנה:

* לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית

* במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה

* להניח לביבות בעזרת שתי כפות ולאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים