prescoאין ספק כי אחת הבעיות בחזרה לביה"ס היא הכנת הסנדוויצ'ים. לא רק שצריך לקום מוקדם יותר, לא רק שהעיניים עדיין עצומות למחצה, אלה שבשעה 07:00 בבוקר צריך להתחיל לחשוב: עם מה למרוח את הלחם/לחמנייה? את זה היא אוהבת או לא? את זה נמאס לה, את זה מרחתי אתמול, וכו'

קרא עוד...

צחי בוקששתר השף של Black Bar 'n' Burger מציע טכניקה נהדרת להכין דגים: אחרי שמפנימים את השיטה עם המלח, כל דג טרי יהיה נהדר כך. המלח שומר על הדג מלהידבק בהתחלה והעור יוצא פריך וטעים מאין כמותו. גם את האילתית בירקות ירוקים ש- Black Bar 'n' Burger הכינו לתשעת הימים, מכינים בדרך דומה

קרא עוד...

צחי בוקששתר, שף הרשת "בלאק", מציג מתכון קליל מתוך התפריט המיוחד - ה"פישבורגר": המבורגר עסיסי מבשר אילתית. (רצוי טרי ולא קפוא). במסעדת Black Bar 'n' Burger מגישים אותו בנוסח מעט שונה אך זהו מתכון ביתי נפלא

קרא עוד...

tal מי אמר שארוחת שבועות ישראלית חייבת להיות כבדה ומפוצצת? לדעת טל אבואב, השף של מסעדת "אושן" בהרצליה, אפשר ורצוי להכין ארוחת קלה וטעימה שמשאירה 'טעם של עוד' לכל האורחים. פילה סלמון ביוגורט עיזים בתוספת פירה ערמונים- מצרכים ל-4 מנות:

קרא עוד...