פירוגי במילוי כוסמת: קשה לחשוב על מאכל יותר פולני מזה. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
פירוגי במילוי כוסמת: קשה לחשוב על מאכל יותר פולני מזה. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
מתכון: מוס מקרל פולני בשמנת, לימון ובצל מתוק. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
שקדי עגל חלב בראס אל חנות, קרם בצלים ופלפלים שרופים - מתכון מיוחד של השף יענקל'ה תורג'מן, ממסעדת היוקרה הירושלמית 1868, המתמחה במטבח ירושמי. "ראס אל חנות" היא תערובת תבלינים מיוחדת, האופיינית לבישול הירושלמי
סלט קוסקוס מלא וברוקולי - מתכון בריא, קל וטעים, באדיבות "פרש קיצ'ן" - רשת קפה בריאות הראשונה בישראל. הקונספט הייחודי והתפריטים המגוונים של רשת "פרש קיצ'ן" נבנו בשיתוף השפים והתזונאית הדיאטנית, מיה בן אפריים- קליין
מרק מלפפונים כבושים עם כרישה ותפוחי אדמה בסגנון פולני - מתכון מיוחד ומפתיע
מתכון מיוחד ומושקע למאפה בשר ועדשים. מומלץ להגיש יחד עם מרק בורשט (חמיצת סלק)
לאוהבי הבישול הלא שגרתי, מתכון מיוחד שבהחלט עונה על ההגדרה: מוס אפונה יבשה המוגש על לחם עם גבינה לבנה, אגוזים, זרעי פשתן ובצלים בתחמיץ