לביבות תפוחי אדמה, תרד וגבינת גאודה - מתכון מיוחד לחנוכה של יפתח צפריר, שף כפר הנופש גונן
לביבות תפוחי אדמה, תרד וגבינת גאודה - מתכון מיוחד לחנוכה של יפתח צפריר, שף כפר הנופש גונן
האם ידעתם שאפשר להשתמש גם בעלי רקפת למילוי? אפשר לבחור עלים גדולים של רקפת, ביחוד לאחר שנגמרת הפריחה. יש לשטוף את העלים היטב ולהשרות אותם במים רותחים לדקה או שתיים על מנת שיתרככו מעט וניתן יהיה לטפל בהם למילוי. מתכון של וואן וונדי ממשתלות וונדי במודיעין
ספיישל מתכוני חנוכה - והפעם, לביבות תפוחי האדמה של מרים הוד, ממסעדת בית שלום במטולה
במסגרת ספיישל מתכוני חנוכה: מתכון לסופגניות בברנדי וגרידת תפוז, של שף סיון צפריר - שף קונדיטור במסעדת מצפה הימים
החורף הגיע ואיתו עונת המרקים. מרק בורשט (חמיצה), הוא מרק פולני מסורתי מסלק, בעל טעם אופייני, ובמתכון זה- בורשט מיוחד עם יין אדום וחומץ בלסמי
קוטיה הוא קינוח פולני ייחודי, על בסיס פרג, בשילוב צימוקים, תאנים, תמרים, שקדים ועוד הפתעות, המוגש על בסיס טרטלטים