rakefetmiluyהאם ידעתם שאפשר להשתמש גם בעלי רקפת למילוי? אפשר לבחור עלים גדולים של רקפת, ביחוד לאחר שנגמרת הפריחה. יש לשטוף את העלים היטב ולהשרות אותם במים רותחים לדקה או שתיים על מנת שיתרככו מעט וניתן יהיה לטפל בהם למילוי. מתכון של וואן וונדי ממשתלות וונדי במודיעין

קרא עוד...

מתכון מיוחד לכרוב אדום מטוגן בנוסח פולני, עם שום מטוגן וחמוציות. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו השבוע סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

קרא עוד...