IMG_8557לביבות אשל - מתכון מיוחד של יענקל'ה תורג'מן, שף מסעדת הגורמה הירושלמית 1868

כלים

מצרכים:

3 – כוסות קמח לבן

3 כפיות אבקת אפיה

1 – אשל

1 – ביצה

4 – כפות שמן

כף וניל

1/4 כפית מלח

1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

ללוש במיקסר עם גיטרה את כל החומרים לבצק אחיד וחלק.

לרדד לעלה בעובדי של 1 ס"מ לקרוץ עיגול גדול ובתוכו עוד עיגול קטן.

לטגן בשמן עמוק בשני הצדדים .

אפשר למרוח מעל הלביבות ריבת חלב, או גאנש שוקולד, או גאנש שוקולד לבן, או פונדנט , או אבקת סוכר.