לביבות מיוחדות לחנוכה: מתכון ללביבות בטטה, ריחן ושמנת חמוצה של יפתח צפריר - שף כפר הנופש גונן

כלים

רכיבים:

2 בטטות גדולות קלופות ומגורדות דק

2 שיני שום קצוצות

1/2 כוס עלי ריחן קצוצים

1 גביע שמנת חמוצה

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

2 ביצים

2 כפות קמח גדושות

שמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגון

הוראות הכנה ללביבות:

* לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית

* במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה

* להניח לביבות בעזרת שתי כפות ולאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת