ליום העצמאות – המתכונים המיוחדים של אלעד כחלון, סו-שף מסעדת הלופט, ל"על האש" כמו שצריך: חצילים  קלויים בטחינה, סלט פלפלים קלויים,  ולמרינדת ג'ינג'ר סויה מיוחדת לעוף. כל הדברים הקטנים שמסביב לבשר ועושים חג שמח - בתיאבון!

קרא עוד...

ריח אחר של מנגל: דגים על האש הרבה יותר טעימים, והרבה יותר פשוטים להכנה ממה שאתם חושבים. אם אתם רוצים להפתיע ולרגש את האורחים ואת עצמכם ביום העצמאות הקרוב, ולדפוק מנגל מיוחד שלא יישכח, הנה הצעה: דגים על האש. הטעם שונה, צריך קצת-יותר תשומת לב, אבל ההשקעה שווה

קרא עוד...

הרוטב עם השם המוזר צ'ימיצ'ורי, הפך כבר מזמן לשם שגור בפי מסעדנים ידועים וניתן למצוא אותו על כל שולחן במסעדות המתמחות בעשיית בשר, בעיקר בקרב השפים הארגנטינאים (גאוצ'ואים) הידועים בכל העולם כאלופים בעשיית בשר אשר אינם מעיזים להגיש לשולחן את המנות ללא רוטב הצ'ימיצ'ורי

קרא עוד...

"סרדין כנרת" טרי ברוטב שום ולימון, זה מה שהכין מנחם לב הדייג הוותיק מעין גב, לנשיא המדינה שמעון פרס שהגיע לביקור בנמל עין גב, שם התקיים פסטיבל עין גב ה- 66 ולצידו שייט ודייג על הכנרת, שוק איכרים ומקהלות כולל שרהלה שרון ששרו על במות לאורך המזח עד השעות הקטנות של הלילה

קרא עוד...

תוך הזדהות עם בני ישראל שעסקו באפיית מצות בצאתם ממצרים, מציע מאיר (כושי) לוי, יו"ר פורום תיירות גליל עליון ומנכ"ל כפר הנופש גונן טיפים כיצד לבנות טבון ביתי לאפיית מצות מחומרים פשוטים וזמינים. החומרים הדרושים לבנייה: אדמה, חול, קש, מים, אבנים ורשת ברזל

קרא עוד...