fileporeldagat

פילה פורל בקלי קלות, מתכון מיוחד של קלמן פסקה. זמן הכנה – עד 5 דקות. מוגש באדיבות חברת "דגת הארץ"

כלים

מצרכים:

4 יחידות פילה פורל טרי

1 כוס עשבי תיבול קצוצים (עירית, תימין, פטרוזיליה, רוזמרין, שמיר)

80 ג' חמאה חתוכה לקוביות קטנות

4 כפות שמן זית

4 כפות יין לבן יבש

מלח גס, פלפל שחור גרוס

8 פרוסות לימון עם הקליפה

הוראות הכנה:

1.מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צלזיוס), פורסים על משטח עבודה 4 יריעות נייר אלומיניום, מניחים על כל נייר פילה אחד, זורים על כל דג רבע כוס עשבי תיבול, 20 גרם קוביות חמאה, כף שמן זית וכף יין לבן.

2.מתבלים במלח ופלפל, מניחים על כל דג 2 פרוסות לימון. מקפלים את יריעת הנייר כלפי מעלה וסוגרים. מנחים בתנור ואופים 15 דקות. מגישים חם.