levivot3לביבות תפוחי אדמה הן המנה המסורתית לארוחת חנוכה. המפתח ללביבות מוצלחות הוא כמובן הטיגון המדוייק, וגם - הגבינה הצהובה

כלים

מצרכים

600 גרם פירה מתפוחי אדמה למילוי ואפיה

125 גרם גבינה צהובה

2 כפות קמח

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

פלפל אנגלי

שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

בקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד. במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לביבה. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.

להגיש חם