"שוט" מרק קרם חציל וטחינה (צילום: יולה זובריצקי)

לרגל השנה האזרחית החדשה מגישה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מתכון למרק קר בטעם לימוני, המבוסס על חמאת בוטנים, קארי, טחינה אחוה ודבש. מתאים להגשה חברתית בכוסות "שוט" קטנות, וכן ניתן להגיש את המרק כשהוא חם בקעריות ולצד קרוטונים ביתיים.

בתיאבון!

קרא עוד...

ספינג' מלוח (צילום: מנחם גרייבסקי)

הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של טחנת הקמח 'הטחנות הגדולות של א"י' מגישה מתכון מיוחד של מטוגן לחג: ספינג' מלוח המוגש לצד ממרחים משובחים.

קרא עוד...

עוגת פפאיה (צילום:רשת שקדיה)

קבלו את הקינוח המנצח לחגים, גם טעים, גם מרהיב ביופיו, גם מזין וגם מסייע לניקוי רעלים. רשת בתי הטבע "שקדיה", המציעה סדנת ניקוי רעלים בסניף הרשת בהוד השרון, מציעה מתכון חגיגי של קינוח עשיר ומזין, המומלץ בתפריט לניקוי רעלים מהגוף

קרא עוד...

"סוכריות פילו" ממולאות מוס כבד עוף של "מעדני יחיעם" (צילום: יולה זובריצקי)

לרגל ראש השנה מגישה חברת "מעדני יחיעם" מתכון חגיגי ונפלא ל"סוכריות" עשויות בצק פילו וממולאות מוס כבד עוף של יחיעם, בטעם עשיר ומקורי, ורכיבים נוספים היוצרים מאפה טעים ויפה שיקשט כל שולחן חג.

קרא עוד...

פרופיטרולים בקרם וניל

פרופיטרול הוא קינוח צרפתי קלאסי מושלם הנקרא בשמו המקורי שו-אקלרם המתמזג נפלא עם כל סוגי הקרם שרק תבחרו למלא בתוכם. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד - מתאים לאירועים, ליומיום ולסופי שבוע.

קרא עוד...

פטה כבד

פטה כבד הינו הממרח שהכי מזוהה עם השולחן הישראלי בערבי חג, שבתות ואפילו סתם ליומיום. מנה מושלמת על לחם חלה, כעכים ואפילו על מצה, ניתן להוסיף ריבת בצל או שרי.

המתכון שלפניכם באדיבות מסעדת קנקון השוכנת בתוך מתחם הקוליאנרי באשדוד.

קרא עוד...

כנפים ברוטב צ'ילי ודבש

כנפיים בצ'ילי ודבש יכולות להיות מנה בארוחה וגם נשנוש מול הטלוויזיה. עד שתחליטו איך לאכול אותן, אנחנו נדאג לכם למתכון שילמד אתכם איך להכין אותן. המתכון שלפניכם באדיבות מסעדת קנקון השוכנת בתוך מתחם הקוליאנרי באשדוד.

קרא עוד...

פטריות מוקפצות עם ערמונים

מנות פתיחה כיום יכולות בקלות להוות ארוחה שלמה בפני עצמה למי שלא באמת רעב. קבלו את המתכון שכולם אוהבים פטריות שמפניון טריות מוקפצות בשום, חמאה, יין וערמונים. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד.

קרא עוד...

חציל פטרה

חציל הוא אחד הירקות האהובים על הטבעוניים ולא בכדי הוא פשוט ונוח להכנה וקשה שלא לאהוב אותו. חציל הינה מנת פתיחה מעולה וקלילה המלווה בטחינה, צנוברים ולחם הבית. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד. מתאימה לכל סוגי הארוחות. 

קרא עוד...