במיוחד לט"ו בשבט: הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י', מציעה מתכון של עוגת פירות יבשים מקמח כוסמין לבן
מתכונים
עוגיות מקמח כוסמין מלא 100%, שיבולת שועל, חמוציות ושקדים
הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י', מציעה מתכון של עוגיות מקמח כוסמין מלא 100%, שיבולת שועל, חמוציות ושקדים
לחמניות בריוש עם קרם שקדים ופירות יבשים
במיוחד לט"ו בשבט: הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י', מציעה מתכון של לחמניות בריוש עם קרם שקדים ופירות יבשים
מתכון חורפי ומפנק: "שוט" מרק קרם חציל וטחינה
לרגל השנה האזרחית החדשה מגישה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מתכון למרק קר בטעם לימוני, המבוסס על חמאת בוטנים, קארי, טחינה אחוה ודבש. מתאים להגשה חברתית בכוסות "שוט" קטנות, וכן ניתן להגיש את המרק כשהוא חם בקעריות ולצד קרוטונים ביתיים.
בתיאבון!
מתכון מיוחד של מטוגן לחג החנוכה: ספינג' מלוח המוגש לצד ממרחים משובחים
הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של טחנת הקמח 'הטחנות הגדולות של א"י' מגישה מתכון מיוחד של מטוגן לחג: ספינג' מלוח המוגש לצד ממרחים משובחים.
סופגניות מלוחות במילוי דוקסל פטריות, בצל ופטרוזיליה וגבינת גאודה או סנט מור
הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של טחנת הקמח 'הטחנות הגדולות של א"י' מגישה מתכונן מיוחד של מטוגן לחג - סופגניות מלוחות.
עוגת שכבות צבעונית קלה להכנה – העשויה אך ורק מפירות, תמרים ואגוזים!
קבלו את הקינוח המנצח לחגים, גם טעים, גם מרהיב ביופיו, גם מזין וגם מסייע לניקוי רעלים. רשת בתי הטבע "שקדיה", המציעה סדנת ניקוי רעלים בסניף הרשת בהוד השרון, מציעה מתכון חגיגי של קינוח עשיר ומזין, המומלץ בתפריט לניקוי רעלים מהגוף
"סוכריות פילו" ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה
לרגל ראש השנה מגישה חברת "מעדני יחיעם" מתכון חגיגי ונפלא ל"סוכריות" עשויות בצק פילו וממולאות מוס כבד עוף של יחיעם, בטעם עשיר ומקורי, ורכיבים נוספים היוצרים מאפה טעים ויפה שיקשט כל שולחן חג.
מתכון: גרטן תפוחי אדמה בשמנת עם רוטב שום
חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה מתכון קל הכנה, גרטן, תפוחי אדמה בשמנת עם רוטב שום. מתאים לאירוח ולארוחות קיץ קלילות, לצד סלט רענן. בתיאבון!
מתכון: עוגת סולת ושזיפים
לכבוד הקיץ, מגישה הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י' מתכון נפלא להכנת עוגת סולת ושזיפים:
פותחים שבוע מתוק במיוחד, פרופיטרולים בקרם וניל של מסעדת פטרה.
פרופיטרול הוא קינוח צרפתי קלאסי מושלם הנקרא בשמו המקורי שו-אקלרם המתמזג נפלא עם כל סוגי הקרם שרק תבחרו למלא בתוכם. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד - מתאים לאירועים, ליומיום ולסופי שבוע.
פטה כבד הגרסה המהירה להכנת המנה הקלאסית והאלגנטית ביותר לעל השולחן.
פטה כבד הינו הממרח שהכי מזוהה עם השולחן הישראלי בערבי חג, שבתות ואפילו סתם ליומיום. מנה מושלמת על לחם חלה, כעכים ואפילו על מצה, ניתן להוסיף ריבת בצל או שרי.
המתכון שלפניכם באדיבות מסעדת קנקון השוכנת בתוך מתחם הקוליאנרי באשדוד.
הן עסיסיות, דביקות וקלות להכנה כנפיים ברוטב צ'ילי ודבש
כנפיים בצ'ילי ודבש יכולות להיות מנה בארוחה וגם נשנוש מול הטלוויזיה. עד שתחליטו איך לאכול אותן, אנחנו נדאג לכם למתכון שילמד אתכם איך להכין אותן. המתכון שלפניכם באדיבות מסעדת קנקון השוכנת בתוך מתחם הקוליאנרי באשדוד.
מנת פתיחה מושלמת וסופר טעימה שכולם אוהבים
מנות פתיחה כיום יכולות בקלות להוות ארוחה שלמה בפני עצמה למי שלא באמת רעב. קבלו את המתכון שכולם אוהבים פטריות שמפניון טריות מוקפצות בשום, חמאה, יין וערמונים. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד.
מנת פתיחה טבעונית שתמיד מצליחה לגנוב את ההצגה - חציל פטרה
חציל הוא אחד הירקות האהובים על הטבעוניים ולא בכדי הוא פשוט ונוח להכנה וקשה שלא לאהוב אותו. חציל הינה מנת פתיחה מעולה וקלילה המלווה בטחינה, צנוברים ולחם הבית. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד. מתאימה לכל סוגי הארוחות.