מתכון לסופגניה גורמה - במיוחד לחנוכה ולחגיגות השנה האזרחית החדשה

לכבוד חנוכה והשנה האזרחית החדשה מתכון לסופגנייה עם ירדן בלאן דה בלאן – שף קונדיטור מלון וולדורף אסטוריה ירושלים - שף קונדיטור קלוד בן סימון ממלון וולדורף אסטוריה ירושלים חושף מתכון ל'סופגניית בלאן' במילוי קרם פטיסייר עם יין מבעבע בלאן דה בלאן של ירדן – מתכון לסופגניה גורמה - במיוחד לחנוכה ולחגיגות השנה האזרחית החדשה.

קרא עוד...

יצרנית החלבה והטחינה הוותיקה "ממלכת החלבה", המפעילה את חנויות הקונספט המיוחדות בשווקים מחנה יהודה, שרונה מרקט, שוק הכרמל ושוק צפון (ברמת החייל בתל אביב), מציעה לחג החנוכה לשדרג את הסופגנייה במילוי מיוחד, מזין ומפנק - טחינה עם נוגט.

קרא עוד...

מרק לוביו, שעועית אדומה של "פטרה" (צילום: אבי רוקח)

מה מנחם יותר ממרק בימים הקרים שלקראת החורף הגשום? השף סימו בן חובל ממסעדת "פטרה", הגיאורגית המוצלחת שבחוף הקשתות באשדוד, עם מתכון למרק הלוביו המפורסם, מרק שעועית אדומה עם תמר הינדי והמון ירק.

קרא עוד...

סלט עלים ומשמשים במילוי גבינת עיזים ותערובת צוקולומומו תוצרת "רפאל'ס" (צילום: יולה זובריצקי)

חברת "רפאל'ס" מגישה מתכון לסלט מרענן וקליל של עלים ומשמשים ממולאים בגבינה ותערובת "צוקלומומו" של רפאל'ס. את הסלט מגישים לצד רוטב תאילנדי מיוחד. תערובת הצוקלומומו טעימה ובריאה ומתאימה לשילוב בסלטים, ממולאים, מרקים ועוד. סלט נפלא להגשה בארוחת חג, כמנת ביניים וכמובן, באירוח משפחתי.

קרא עוד...

הרוסטביף של גיא פרץ (צילום: לירון אלמוג)

נתח הסינטה הינו המושלם ביותר להכנת רוסטביף קר, להכנת כריכים ומנות ראשונות. הסינטה אינה שומנית ומרקם הבשר עדין מאוד. כשמכינים נתח גדול לפריסה חמה מומלץ לשמור חלק מהנתח במקרר, לפרוס דק דק ולהגיש כפלטה קרה או להכין כריכים.

קרא עוד...