הדבש התגבש בגלל הקור? לא צריך לזרוק את הצנצנת – הוא לא התקלקל! התגבשות הדבש בחורף היא תהליך טבעי שאינו פוגע באיכות הדבש – ניתן בקלות להחזירו למצבו הנוזלי בימי החורף הקרים קורה לעיתים שהדבש הנמצא בצנצנת מתגבש.
הדבש התגבש בגלל הקור? לא צריך לזרוק את הצנצנת – הוא לא התקלקל! התגבשות הדבש בחורף היא תהליך טבעי שאינו פוגע באיכות הדבש – ניתן בקלות להחזירו למצבו הנוזלי בימי החורף הקרים קורה לעיתים שהדבש הנמצא בצנצנת מתגבש.
בימים הקרים, וגם סתם בגלל שממש כייף לאכול את המרק הזה, ממליץ השף של פטרה - המסעדה הגיאורגית המובילה בישראל, להתענג במרק הבורש הרוסי המפורסם.
לכבוד חנוכה והשנה האזרחית החדשה מתכון לסופגנייה עם ירדן בלאן דה בלאן – שף קונדיטור מלון וולדורף אסטוריה ירושלים - שף קונדיטור קלוד בן סימון ממלון וולדורף אסטוריה ירושלים חושף מתכון ל'סופגניית בלאן' במילוי קרם פטיסייר עם יין מבעבע בלאן דה בלאן של ירדן – מתכון לסופגניה גורמה - במיוחד לחנוכה ולחגיגות השנה האזרחית החדשה.
הצעה למתכון סיגרים במלית תמרים, ביסקוויטים וקינמון מאת הבלוגרית לאה זוהר
הצעה למתכון - סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה מאת הבלוגרית לאה זוהר
כרמית אלקיים, שפית מומחית לבישול בריא ומחברת הספר "תאנים צלויות ועדשים כתומות-אוכל שעושה שינוי", מציעה מתכונן נהדר עם בורגול:
כרמית אלקיים, שפית מומחית לבישול בריא ומחברת הספר "תאנים צלויות ועדשים כתומות-אוכל שעושה שינוי", מציעה מתכון נהדר עם בורגול:
יצרנית החלבה והטחינה הוותיקה "ממלכת החלבה", המפעילה את חנויות הקונספט המיוחדות בשווקים מחנה יהודה, שרונה מרקט, שוק הכרמל ושוק צפון (ברמת החייל בתל אביב), מציעה לחג החנוכה לשדרג את הסופגנייה במילוי מיוחד, מזין ומפנק - טחינה עם נוגט.
מה מנחם יותר ממרק בימים הקרים שלקראת החורף הגשום? השף סימו בן חובל ממסעדת "פטרה", הגיאורגית המוצלחת שבחוף הקשתות באשדוד, עם מתכון למרק הלוביו המפורסם, מרק שעועית אדומה עם תמר הינדי והמון ירק.
דלורית ממולאת בפטריות מאי-טאקי ושי-טאקי ברוטב טחינה - מתכון מיוחד באדיבות חוות תקוע
חברת "רפאל'ס" מגישה מתכון לסלט מרענן וקליל של עלים ומשמשים ממולאים בגבינה ותערובת "צוקלומומו" של רפאל'ס. את הסלט מגישים לצד רוטב תאילנדי מיוחד. תערובת הצוקלומומו טעימה ובריאה ומתאימה לשילוב בסלטים, ממולאים, מרקים ועוד. סלט נפלא להגשה בארוחת חג, כמנת ביניים וכמובן, באירוח משפחתי.
נתח הסינטה הינו המושלם ביותר להכנת רוסטביף קר, להכנת כריכים ומנות ראשונות. הסינטה אינה שומנית ומרקם הבשר עדין מאוד. כשמכינים נתח גדול לפריסה חמה מומלץ לשמור חלק מהנתח במקרר, לפרוס דק דק ולהגיש כפלטה קרה או להכין כריכים.
מחפשים מתכון מרענן שגם מתאים לתקופת החגים? תשכחו מכל מה שידעתם על יין ועל תפוח בדבש: הנה כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להכין פאי תפוחים עם קצת אלכוהול
לרגל ראש השנה, שף קונדיטור מלון וולדורף אסטוריה ירושלים, קלוד בן סימון, חושף את המתכון של עוגת מלכת הדבורים - דבש וקרם אגוזים הקינוח המושלם לחג.
אורז פטריות שי-טאקי ודברים טובים - מתכון מיוחד של חוות תקוע