קרמבל גרנולה ופירות. צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

קרמבל גרנולה ופירות - לרגל שבועות, מגישה חברת "רפאל'ס" גרסה מיוחדת לקינוח הבריטי המוכר. פירורי בצק חמאתי בשילוב גרנולה "רפאל'ס" העשויה ממרכיבים טבעיים ושלל תוספות מפנקות מעל מצע של פירות העונה אפויים בחמאה. מומלץ להגיש לצד יוגורט טבעי או שמנת חמוצה. נפלאה כקינוח בארוחת החג החגיגית. חג שמח!

קרא עוד...

פשטידת פטריות ובצל מקמח חומוס. צילום: יולה זובריצקי

לכבוד חג השבועות מציעה חברת תבואות מתכון לפשטידת קמח חומוס "ירוקה" ובריאה. בשינוי קל הפשטידה עשויה להתאים גם לטבעונים ולנמנעים מגלוטן. הפשטידה מבוססת על קמח חומוס של "תבואות" בשילוב עלי מנגולד, בצל, מיקס פטריות וטופו, היוצרים טעם מעודן ומיוחד. מלבד יתרונותיו הבריאותיים של הקמח, חשוב לציין כי הוא קל לשימוש וסופח נוזלים בקלות

קרא עוד...

סלט חם-קר של פטריות שי-מג'י, חלומי ועלי תרד. צילום: ענת לבל

סלט חם-קר של פטריות שי-מג'י, חלומי ועלי תרד - מתכון מיוחד מתוך חוברת המתכונים של חוות תקוע, מאת ענת לבל. פטריות שי-מג'י הן פטריות יפיפיות המוסיפות לכל מנה טעם וחן. הפטריות בנויות מרגל ארוכה וראש קטן, ומשתלבות לצרור דמוי זר פרחים דקורטיבי. הפטריות שומרות על מרקמן היציב גם לאחר בישול ארוך, וטעמן אגוזי מעט

קרא עוד...

סלט טאבולה. צילום: חברת תבואות

חברת "תבואות" המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה ליום העצמאות מבחר מתכוני בריאות טעימים, המבוססים על קטניות ודגנים בגידול אורגני (נקיים מכימיקלים), ועשירים בערכים תזונתיים.

קרא עוד...

חרוסת על עלה אנדיב – צילום: בועז לביא

"חוות תקוע" המתמחה בגידול ובשיווק פטריות וירקות מיוחדים, מציעה ירקות מיוחדים לכבוד חג פסח: עולש (אנדיב) – כמייצג את המרור בצלחת הסדר המסורתית, ושורש ג'ינג'ר (זנגוויל), להכנת חרוסת ארומטית במיוחד.

קרא עוד...

חברת "מן", בשיתוף הקונדיטורית ליבנת גוטליב ("עוגצ'קה"), מגישה לרגל פורים מתכון חגיגי ומיוחד לכדורי שוקולד נהדרים, מהם ניתן ליצור דמות דובי חביבה ומתוקה. כדורי השוקולד הטעימים והנימוחים, בשילוב עוגיות כוכבים בטעם שוקולד מתוצרת "מן", ודמות הדובי המתוקה, יכולים לקשט כל משלוח מנות באופן מופלא ולשמח את הילדים.

קרא עוד...