
רשת טיב טעם מעניקה מתכון בניחוח איטלקי, וורד למין היפה לכבוד יום האישה, רשת טיב טעם מעניקה מתכון לזנית ארטישוקים צלויים ובאשמל פיקורינו פפטו עם פטנט להרכבה פשוטה של הלזניה בכמה דקות באמצעות שימוש בארטישוקים צלויים ומטבל פלפלים וגבינה.
רשת טיב טעם מעניקה מתכון בניחוח איטלקי, וורד למין היפה לכבוד יום האישה, רשת טיב טעם מעניקה מתכון לזנית ארטישוקים צלויים ובאשמל פיקורינו פפטו עם פטנט להרכבה פשוטה של הלזניה בכמה דקות באמצעות שימוש בארטישוקים צלויים ומטבל פלפלים וגבינה.
הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכונים נהדרים של אוזני המן מ"קמח כוסמין מלא 100% ללא צורך בניפוי":
הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכונים נהדרים של אוזני המן מ"קמח כוסמין מלא 100% ללא צורך בניפוי":
רשת טיב טעם מעניקה מתכון לתיבול ושדרוג ארוחת הערב מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר. המתכון פשוט וקל לגיוון ארוחת הערב או למפגש חברים ומשפחה ,מאפים טעימים ואווריריים, שיודעים לשמור על העסיסיות שלהם בזכות הנוכחות של גבינת הצ'דר בבלילה. מטבל פלפלים צלויים מוסיף צבע כתום ועוד רובד טעמים.
מארז וולנטינ'ס של yoffi כולל: מיכל שמפניירה מהודר ומעוצב עשוי נירוסטה ובתוכו שלל ורדים מובחרים. עוד במארז בקבוק למברוסקו אדום או לבן (לבחירת הלקוח) וטחינה בטעם שוקולד מעולה של yoffi.
מתכון של סער מור, "מחשבות על לחם"
מתכון של הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י'
הדבש התגבש בגלל הקור? לא צריך לזרוק את הצנצנת – הוא לא התקלקל! התגבשות הדבש בחורף היא תהליך טבעי שאינו פוגע באיכות הדבש – ניתן בקלות להחזירו למצבו הנוזלי בימי החורף הקרים קורה לעיתים שהדבש הנמצא בצנצנת מתגבש.
בימים הקרים, וגם סתם בגלל שממש כייף לאכול את המרק הזה, ממליץ השף של פטרה - המסעדה הגיאורגית המובילה בישראל, להתענג במרק הבורש הרוסי המפורסם.
לכבוד חנוכה והשנה האזרחית החדשה מתכון לסופגנייה עם ירדן בלאן דה בלאן – שף קונדיטור מלון וולדורף אסטוריה ירושלים - שף קונדיטור קלוד בן סימון ממלון וולדורף אסטוריה ירושלים חושף מתכון ל'סופגניית בלאן' במילוי קרם פטיסייר עם יין מבעבע בלאן דה בלאן של ירדן – מתכון לסופגניה גורמה - במיוחד לחנוכה ולחגיגות השנה האזרחית החדשה.
הצעה למתכון סיגרים במלית תמרים, ביסקוויטים וקינמון מאת הבלוגרית לאה זוהר
הצעה למתכון - סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה מאת הבלוגרית לאה זוהר
כרמית אלקיים, שפית מומחית לבישול בריא ומחברת הספר "תאנים צלויות ועדשים כתומות-אוכל שעושה שינוי", מציעה מתכונן נהדר עם בורגול:
כרמית אלקיים, שפית מומחית לבישול בריא ומחברת הספר "תאנים צלויות ועדשים כתומות-אוכל שעושה שינוי", מציעה מתכון נהדר עם בורגול:
יצרנית החלבה והטחינה הוותיקה "ממלכת החלבה", המפעילה את חנויות הקונספט המיוחדות בשווקים מחנה יהודה, שרונה מרקט, שוק הכרמל ושוק צפון (ברמת החייל בתל אביב), מציעה לחג החנוכה לשדרג את הסופגנייה במילוי מיוחד, מזין ומפנק - טחינה עם נוגט.