מתכונים

סביצ'ה לוקוס מהמטבח הפרונטלי העשיר של קנקון

מסעדת "קנקון" מציעה מתכון לסביצ'ה לוקוס טרי לארוחת אביב קלילה

מאי 21, 2017 מתכונים
כולם רוצים להגיע לאחר יום עבודה עמוס לארוחת ערב קלילה ונינוחה, שבפועל מתאימה גם לאמצע היום ולא גוזלת זמן כמעט בהכנתה. במסעדת "קנקון" חושפים את המתכון השווה לסביצ'ה לוקוס טרי וממליצים להגיש בכוס קוקטייל מדליק.

חדש על המדף

בטר סטיביה -בשקיקים (אבקה) (צילום : יח

תחליף בריא והטבעי לסוכר, ללא קלוריות -"Better Stevia" – "בטר סטיביה"

מאי 12, 2017 חדש על המדף
צמח הסטיביה הוא האלטרנטיבה הטבעית לסוכר ולממתיקים המלאכותיים. מקורו של הצמח בדרום אמריקה ובמרכזה, טעמו מתוק לאין שיעור מסוכר, ואין לו כל ערך קלורי. טעמו הטבעי המתוק של הסטיביה מאפשר להמתיק בעזרתו משקאות חמים וקרים,מאכלים ומזון תוך שימוש בכמות זעירה של סטיביה.

מסעדות

יין ומשקאות

אורי שחר, תושב העיר אילת בעל הכרם

כרם ראשון באילת – כרם הים האדום

אפריל 04, 2017 יין ומשקאות
לאחר שהיה הראשון להקים יקב באילת הגשים תושב העיר – אורי שחר חלום והקים את הכרם הראשון באילת. אורי שחר, תושב העיר אילת ובעל יקב מקומי בו הוא מייצר יינות עטורי פרסים, חנך היום את הכרם הראשון באילת הממוקם בכניסה לעיר מול קיבוץ אילות. ראש העירייה – מאיר יצחק…