החגים שלנו הם הרבה יותר מעוד תאריך. הם הזדמנות להרגיע את קצב החיים, להתחבר למשפחה, לחברים, לעובדים ולקהילה. כל חג מביא איתו משהו שונה, סיפור, מנהגים וטעמים. בראש השנה אנחנו מתחילים מחדש, בחנוכה נהנים מאור הנרות, בפסח מהפריחה שמסביב ובשבועות מהשפע הלבן. היופי והחיבור טבעיים ועדיין, תמיד ישנו אתגר לארגן את הכיבוד כך שייצא מרשים וכל זאת בלי לבלות שעות במטבח ובמינימום לוגיסטיקה.

כלים

 

הקונספט של מגשי אירוח לחגי ישראל מביא שילוב של נוחות, יופי וטעם. הוא מתאים למפגשים משפחתיים, קהילתיים ועסקיים ומאפשר לדלג על רשימות הקניות והבישולים. במקום כל שיש לעשות הוא להסתכל על התפריט העשיר, לבחור את המנות המועדפות וליהנות ממנות מעוצבות שמוכנות להגשה. חברת ארטייסט הפכה את עולם מגשי האירוח לאומנות של ממש ובשיחה משותפת שמענו יותר על האפשרויות שעומדות לרשותנו.

חגיגה של טעמים פעם אחר פעם

לכולנו יש חיבור לחגים ולכולנו זיכרונות שונים שקשורים במשפחה, חברים וגם במאכלים. עבור רבים, אירוח הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה וכולנו יודעים שכיבוד נכון יכול להפוך כל מפגש רגיל לאירוע מרגש, טעים ואסתטי. תודות למגשי האירוח, אפשר לשמור על אווירת חג, בלי להתאמץ ולהתאים את הכיבוד בדיוק למה שמתאים באותו הרגע.

הסתיו מגיע ומביא התחלות חדשות

חגי תשרי מביאים איתם סימן של התחלה חדשה. מראש השנה ועד סוכות, זה הזמן לחגוג עם המשפחה, החברים ולעשות אירוע הרמת כוסית בעבודה. בתקופה זו מובילים הצבעים הרכים, הנעימים ואלו יכולים להיות מלוחים ומתוקים.

מגשי האירוח יכולים להיות בקונספט של כריכונים אלגנטיים מלחמניית חלה, לחם כוסמין ולחמניית סלק. כולם ממולאים בממרחים איכותיים, ירקות טריים וחלבון איכותי. לאחר טבילת התפוח בדבש, האורחים או העובדים ישמחו למנות עשירות אך קלילות שנותנות תחושה נקייה, מזמינה ומפנקת.

האור שמתאפיין באמצע החורף

לאחר מנוחה מחגי תשרי, מגיע חנוכה שמתאפיין באווירה חמימה ומוארת. מיד לאחר מכן חלק ממקומות העבודה והמשפחות מציינים גם את סוף השנה האזרחית ותחילתה של שנה חדשה. לרוב לא מדובר בחגיגה דתית אלא בציון הרגע, בחינת ההישגים של השנה שחלפה ותכנון לזו שתבוא. זהו זמן מושלם למסיבות משפחתיות, טקסים בגנים, בקהילה וכמובן לאירועי חברה.

מגשי אירוח יכולים להציע שלל טעמים, כאשר זה בדיוק הזמן ללביבות ירק, חלקן קלאסיות וחלקן טבעוניות כך שכולם יוכלו ליהנות מהטעם. סופגניות יהיו הקינוח המועדף וכדי לאזן את השומניות ההמלצה היא להגיש גם ירקות חתוכים עם מטבלים או סלטים רעננים.

האביב מגיע ומכניס תחושה של ניקיון

חג הפסח מסמל נקודת מפנה בשנה. הוא מתחיל את האביב, מסמל ניקיון ומעבר לליל הסדר וארוחות החג, מקומות עבודה רבים מקיימים אירועים מצומצמים שמרגישים אישיים. מגשי אירוח שונים יכולים להתאים לרגעים הללו ובהנחה שמדובר על אירוע לפני שנכנס החג, כל מנה תתאים.

שילוב של שלל מנות ביס, כולל טארטלטים מלוחים, סופלה מלוח ואפילו מגש עוגיות מלוחות לצד גבינות משובחות וסלטים, ישדרגו את הרגע. זוהי דרך נפלאה להיכנס לאווירת החג וגם לאכול קצת חמץ לפני שנפרדים ממנו למספר ימים. כיוון שקל להניח את המגשים והמנות כבר מוכנות, אין צורך לדאוג לעבודת הארגון, אין צורך לעמוד שעות ולהכין כיבוד ועבודת הניקיון פשוטה גם כן.

חגיגה חלבית כשמתחיל הקיץ

חג השבועות מתאפיין בצבעים לבנים והוא מביא רעננות, שפע ותחושה של ניקיון. זהו זמן מצוין להזמין מגשי אירוח עם דגש על גבינות, קישים מעולים, פוקאצ׳ות מפנקות, ממרחים וירקות צבעוניים. מגשי האירוח מתאימים גם למפגשים משפחתיים כשהם חוסכים שעות של עבודה במטבח וגם לאירועים קהילתיים.

הדגש הוא נגישות, טעם נפלא וחגיגה והפתרון מתאים לאירועים בחלל סגור ופתוח. כל המגשים מגיעים כשהם מוכנים להגשה כפי שהם והמנות השונות משדרגות כל מפגש.

זה לא רק נשמע פשוט

את העבודה המדויקת עושה חברת ארטייסט וכל מה שאתם צריכים לעשות הוא ליהנות משפע של טעמים מיוחדים ולהרשים את האורחים שלכם. החגים שלנו תמיד מיוחדים וזה לא אומר שאתם צריכים להרגיש את העומס.

מגשי אירוח מציעים לכם לארח בצורה אלגנטית, להשקיע בלי להתאמץ ולהשאיר זמן ומקום לחוויה. ההזמנה לא רק נשמעת פשוטה, היא באמת כזו, היא מאפשרת לארח ברמה גבוהה תוך תחושת רעננות ונינוחות.

חזרה למדור אוכל