מצרכים:
1 פלפל צ'ילי חתוך לקוביות קטנות
1 כף קצוצה של עירית
1 כף קצוצה של כוסברה
1 כף בצל סגול קצוץ
4 זייתי קלמנטה חתוכים
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1/4 כפית ג'ינג'ר קצוץ
מלח + פלפל לפי הטעם
2 יחידות אנדיב
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים במקרר לכ-30 דקות.
לאחר מכן, מפרידים עלי אנדיב לעלים בודדים וממלאים בסביצ'ה דג. אפשר לקשט בסילסולי גמבה או עירית מטוגנת וטפנד זיתים. מומלץ להגיש לצד לחם קלוי ומרוח בשמן זית ושום.