sabizeמתכון לראש השנה: סביצ'ה דג ים בעלי אנדיב, זיתי קלמנטה, צ'ילי וכוסברה. מתכון דגים מיוחד של שף מסעדת ''סופרה'', רני אלבז

כלים

מצרכים:

300 גר' פילה דג ים חתוך לקוביות

1 פלפל צ'ילי חתוך לקוביות קטנות

1 כף קצוצה של עירית

1 כף קצוצה של כוסברה

1 כף בצל סגול קצוץ

4 זייתי קלמנטה חתוכים

4 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

1/4 כפית ג'ינג'ר קצוץ

מלח + פלפל לפי הטעם

2 יחידות אנדיב

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים במקרר לכ-30 דקות.

לאחר מכן, מפרידים עלי אנדיב לעלים בודדים וממלאים בסביצ'ה דג. אפשר לקשט בסילסולי גמבה או עירית מטוגנת וטפנד זיתים. מומלץ להגיש לצד לחם קלוי ומרוח בשמן זית ושום.