350 גר' כבד אווז משובח חתוך לרצועות של 70 גר' כ"א.
לרוטב:
רבע מקל קינמון
כוכב אניס
כף סוכר חום
חומץ בלאסמי
כף גרנדין
כף מירין
חופן קטן של עלי טימין
1/4 בצל סגול חתוך לרצועות
חצי כוס יין אדום
הכנת הרוטב:
מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה, לאחר מכן מצמצמים מעט עד להיווצרות רוטב היין.
הכנת המנה:
צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה, יוצקים את הרוטב מעל או בתוך צנצנת, לצידו מניחים לחם קלוי ומגישים.
המתכון באדיבות קאזה דו ברזיל סניף ראשל''צ. טל' 03-9504000.