רשת טיב טעם משתפת במתכון חובה בשולחן הסדר רוסט אנטריקוט שלם משובח. הרשת חוגגת את חג הפסח ומשתפת במתכון להכנת נתח אנטריקוט שספק אם יישארו ממנו שאריות.

כלים
צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי

כידוע עם בוא חג הפסח  מתחיל החיפוש אחרי המנות המיוחדות שיובילו על שולחן הסדר, לפעמים הפתרון אינו מצוי במתכונים מסובכים עם מרכיבים מיוחדים, אלא די בחומרי גלם איכותיים המושרים במרינדה נכונה, על מנת להגיע למנה המנצחת.

את כל חומרי הגלם ניתן להשיג בסניפי טיב טעם ברחבי הארץ - חג אביב שמח ומשובח.

רוסט אנטריקוט שלם

מרכיבים (5 מנות):נתח אנטרקוט מיושן במשקל 4 ק״ג

1/4 כוס שמן זית

1 כוס חרדל דיז׳ון חלק

1 כף דבש

פלפל שחור טרי טחון

2 כפות מלח גס5 עלי דפנה טריים / יבשים

אופן הכנה  

מחממים תנור ל-190 מעלות.

צולים את הבשר: מברישים את נתח האנטרקוט בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

מערבבים יחד את החרדל והדבש ומורחים את צדו העליון של הנתח. מסדרים מעל עלי דפנה ומעבירים לתנור שחומם מראש לצלייה של 25 דקות. מוציאים והופכים צד. מורחים את הצד השני ומפזרים עלי דפנה. מחזירים לתנור ל- 25 דקות נוספות. מוציאים ומצננים כ-10 דקות. פורסים גס ומגישים.

בתאבון...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS