טרטר טונה עם צ'יפס בטטה, קרפצ'יו סלק, מיונז וואסאבי ושומשום שחור - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפאס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות טאפאסים בינלאומית של בתי ספר לקולינריה
תרבות
מתכון: פילה בקר בשזיפים
בקר במרינדת שזיפים - מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: טאפאס זוקיני בטפאנד זיתים ועגבניות מיובשות
גלילות זוקיני (קישואים) בממרח עגבניות מיובשות וטאפנד זיתים, כולל מתכון ביתי למימרח עגבניות מיובשות ומתכון לטאפנד. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפאס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה שנערכה בשבוע שעבר בעיר וולדוליד בספרד
מתכון: סביצ'ה מוסר ים ברימונים וענבים
סביצ'ה מוסר ים בענבים, רימון וצ'ילי - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפאס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה שנערכה בשבוע שעבר בעיר וולדוליד בספרד
לביבות לחנוכה - באיזה תפוחי אדמה להשתמש?
חג החנוכה הוא חגם של תפוחי האדמה. לקראת החג מגיעים תפוחי האדמה הראשונים של אסיף החורף לשווקים. היבול החדש משתלב עם מזג האוויר הקר שמגביר את התיאבון לאכילת מאכלים המבוססים על תפוחי אדמה, העשירים בעמילנים
מתכון: חזה עוף בציפוי אגוזים של שף ישראל אהרוני
חזה עוף בציפוי אגוזים - המתכון, המאושר לשימוש חולי סכרת, באדיבות חברת סאנופי, יצרנית האינסולין לנטוס ואפידרה, בשיתוף עם השף ישראל אהרוני ובפיקוחה של הדיאטנית סמדר בירנבוים
לחם שיפון - מתכון להכנה ביתית
לחם שיפון - מתכון מיוחד לאפייה ביתית מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור