פילה בקר ממולא במנגו, כבד אווז, פטריות אנוקי, בצל ירוק ורוטב צ'ילי סויה : מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

כלים

רכיבים:

- 1000 גרם פילה בקר טרי ומיושן פרוס דק.

- 150 גרם כבד אווז טרי

- צרור בצל ירוק ( רק החלק הירוק)

- 150 גרם פטריות אנוקי

- 1 מנגו

- 2 שיני שום

רוטב צ'ילי סויה -

- סילאן

- 400 גרם סוכר לבן

- 2 כוס מים

- 100 ס"ס כוס רוטב סויה

- 300 ס"ס חומץ או חומץ אורז.

- 3לימון סחוט

- 6 שיני שום קצוץ השה

- 60 גר ג'ינג'ר קצוץ השה

- 4 יחידות קצוץ פלפל צ'ילי השה.

אופן הכנה רוטב צ'ילי סויה -

מכניסים את כל החומרים לסיר ומרתיחים. מצמצמים עד הסמיכות הרצויה.

אופן הכנה פילה בקר ממולא -

פותחים נתח קטן של הפילה בקר לצורת פרפר ומתבלים במלח ופלפל.

חותכים את כבד האווז לבטונטים וצורבים על מחבת.

חותכים את הבצל הירוק, למקטעים באורך המתאים, את המנגו חותכים חלק זולייאן וחלק עם קולפן, את הפטרייה משאירים כפי שהיא.

מניחים בקצה אחד של הפילה את כל החומרים ומגלגלים ומניחים על מחבת ברזל עם מעט שמן עד לסגירת הבשר.

חותכים את הגלילה באלכסון ומניחים על הצלחת הגשה בצורה מאונכת אחד לשני.

אופן הגשה- עם נגיעת רוטב צ'ילי סויה על הפילה והצלחת.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים