הימים מתקררים והחורף מתדפק על דלתינו. זהו הזמן לכנס את המשפחה לארוחה מזינה, משביעה ובעיקר חורפית. השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מחכה לגשם ומציע מתכון לנזיד עגל לקראת החורף, כמו שחורף צריך להיות
תרבות
גרנולה ביתית - מתכון
גרנולה ביתית - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: גלילי כרוב סיני וחומוס
גלילי כרוב סיני וחומוס - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: קציצות עוף אפויות
קציצות עוף אפויות - מתכון בריא ומומלץ לקציצות עוף בתנור, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: קינואה - בישול בסיסי
קינואה, בישול בסיסי - מתכון מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
לחם ארטיזן - מתכון להכנה ביתית
לחם ארטיזן - מתכון מומלץ ללחם שאור מיוחד באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: אורז מלא בסגנון ערבי
אורז מלא בסגנון ערבי - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור


