
תבשיל זיתים מרוקאי נפלא וקל להכנה, רק לערבב את כל המצרכים בסיר ולבשל. המתכון באדיבות שולה המבשלת. הזיתים בתבשיל הם זיתים ירוקים ללא חרצנים, יש להשרות את הזיתים למשך לילה שלם, לאחר מכן לסנן, לבשל במים רותחים כ - 5 דקות, שוב לסנן ושוב לבשל 5 דקות במים רותחים וזאת על מנת להוריד את המרירות שבזיתים. לסנן בסיום הבישול



לחג הפירות היבשים: מתכון לשייק פירות יבשים לט"ו בשבט - שייק בננה וחלב, עם תאנים, תמרים, אגוזי פקאן, וקינמון
אינגליש קייק פירות יבשים לטו בשבט, עם צימוקים, בננה, בוטנים, אגוזים, שזיפים ועוד הפתעות. מתכון מיוחד של רשת רולדין באדיבות שף רולדין, גילי דקר
פאי פירות יבשים עם תאנים, פיסטוקים, חמוציות, שקדים, משמשים מיובשים וקרם שקדים. מתכון מומלץ לט"ו בשבט מרשת רולדין. לאפייה בתבנית מלבנית 27.5 סמ' על 8 סמ'