פילה בקר ממולא במנגו, כבד אווז, פטריות אנוקי, בצל ירוק ורוטב צ'ילי סויה : מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

קרא עוד...

דג הפורל הזוכה לאחרונה לביקוש הולך וגובר, הינו דג איכותי, עסיסי ובריא במיוחד אודות לערכי האומגה 3 שבו. הפורל גדל במימיו הצלולים של נחל הדן, הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג באהבה כל שילוב וטעם

קרא עוד...

פלאפל הוא מאכל בריא יחסית למזון מטוגן, אבל פלאפל ללא טיגון הוא כמובן בריא הרבה יותר. פלאפל מדוחן אפוי בתנור - פלאפל בריאותי ללא טיגון, מדוחן או קינואה, באפייה בתנור. מתכון מיוחד ודל שומן של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של בית הספר לבישול תדמור

קרא עוד...

גרבלקס סלמון על פולנטה בליווי ביצי שליו - מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

קרא עוד...

לביבת תפוחי האדמה המסורתית נפוצה בארצות אירופה אך כמעט לכל עדה יש גרסה משלה למאכל זה, המזוהה עם חג החנוכה. הלביבות המטוגנות מזכירות את נס פך השמן ועל כן הפכו לאחד ממאכלי החג הרשמיים, אך מאז ועד היום הלביבה עברה תהפוכות ושדרוגים וכיום קיימת במגוון וריאציות - למשל, לביבות בטטה ולביבות טורקיות

קרא עוד...

פרחי קישואים ממולאים בסלמון, בצלי שאלוט, שום עירית וצנוברים, על מצע מחית בטטה ומחית סלק. מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

קרא עוד...

בצק פילו ממולא בחזה אווז מעושן עם אספרגוס ורוטב רוי - מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

קרא עוד...