אסקבץ' דניס - מתכון מיוחד לדג דניס מטוגן עם חציל קלוי וויניגרט עגבניות. מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
תרבות
סביח ביצי שליו - מתכון טימבל סביח
טימבל סביח: סביח ביצי שליו ועגבניות שרי מיניאטורי לאכילה באצבעות. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
מתכון: קבב בטחינה ירוקה וטבעת טורטייה על סלסת פלפלים
מתכון לקבב בטבעת טורטייה, מוגש בטחינה ירוקה וסלסת פלפלים, עם לימון כבוש: מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
פלפל שושקה ממולא גבינות בציפוי פיסטוק וויניגרט בלסמי - מתכון
פלפל שושקה מצופה וממולא בגבינות, מתכון בולגרי מסורתי עם טוויסט - ציפוי פיסטוק וויניגרט בלסמי. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
מתכון: שקדי עגל בצ'אטני מנגו וסלסת עדשים שחורים
שיפודי שקדי עגל - מתכון מיוחד לשקדי עגל בצ'אטני מנגו, צ'ילי סלסת עדשים שחורים, כולל מתכונים לצ'טני מנגו ולסלסת העדשים השחורים. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
ממרח חלבה דבש ושקדים - מתכון
לכל המכורים לשוקולד ומימרחים מתוקים - מימרח חלבה ודבש הוא תחליף נהדר ועשיר למימרח שוקולד, עם רכיבים איכותיים ומזינים. ניתן למרוח על פרוסת לחם או על טורטייה מקמח מלא ולפזר מעל תותים ושבבי שקדים. מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: פטריות פורטבלו ממולאות בסלט חומוס
פטריות פורטבלו ממולאות בסלט חומוס עם פלפל צהוב, בצל סגול ועגבניות חלוטות, על מצע יוגורט עיזים - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה