shumarsaלקראת החגים מציע צחי בוקששתר, שף מסעדת  Black Bar 'n' Burger הירושלמית הכשרה שלושה מתכוני רימונים, כשרים,  קלים להכנה וטעימים לאכילה: סלט שומר ורימונים עם סביצ'ה אנטיאס, סלט רשאד ורימונים, וגם פלטת בשרים מעושנים מיוחדת

קרא עוד...

prescoאין ספק כי אחת הבעיות בחזרה לביה"ס היא הכנת הסנדוויצ'ים. לא רק שצריך לקום מוקדם יותר, לא רק שהעיניים עדיין עצומות למחצה, אלה שבשעה 07:00 בבוקר צריך להתחיל לחשוב: עם מה למרוח את הלחם/לחמנייה? את זה היא אוהבת או לא? את זה נמאס לה, את זה מרחתי אתמול, וכו'

קרא עוד...

צחי בוקששתר השף של Black Bar 'n' Burger מציע טכניקה נהדרת להכין דגים: אחרי שמפנימים את השיטה עם המלח, כל דג טרי יהיה נהדר כך. המלח שומר על הדג מלהידבק בהתחלה והעור יוצא פריך וטעים מאין כמותו. גם את האילתית בירקות ירוקים ש- Black Bar 'n' Burger הכינו לתשעת הימים, מכינים בדרך דומה

קרא עוד...

צחי בוקששתר, שף הרשת "בלאק", מציג מתכון קליל מתוך התפריט המיוחד - ה"פישבורגר": המבורגר עסיסי מבשר אילתית. (רצוי טרי ולא קפוא). במסעדת Black Bar 'n' Burger מגישים אותו בנוסח מעט שונה אך זהו מתכון ביתי נפלא

קרא עוד...