פיצה טבעונית עם ירקות מקמח כוסמין ללא שמרים

פיצה טבעונית מקמח כוסמין - פיצה טבעונית קלה להכנה (רק רק 10 דקות הכנה!), ללא שמרים, ללא ביצים וללא מוצרי חלב. לא דורש התפחה. בצק פשוט ונוח לעבודה. ניתן להכין מהבצק מגוון מאפים: פוקצ'ות, סמבוסק, פיצות עם רוטב עגבניות, או כל תוספת אחרת שאוהבים

קרא עוד...

פלאפל ביתי מחומוס אורגני

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה מתכונים נהדרים ומזינים לילדים ולכל המשפחה בחופשת הקיץ. המתכונים משלבים מוצרים אורגניים של "תבואות", מזינים ונקיים מחומרי הדברה

קרא עוד...

שקדי עגל בסילאן של השף גיא פרץ

אחד המתכונים המפורסמים של השף גיא פרץ, הוא מתכון לשקדי עגל בסילאן עם בצלי שאלוט ותמרים. גיא פרץ הוא היועץ הקולינארי של מסעדת גספאצ'ו הכשרה הממוקמת במתחם הולידיי אין באשקלון.

קרא עוד...

עוגת "גבינה" ופטל טבעונית עם עינוגיות "מן" (צילום: ניסים בן כהן)

חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מיוחד לעוגת "גבינה" טבעונית, עם קרם מתחליף גבינה על גבי תחתית עוגיות "עינוגיות" פריכות ובתוכה הפתעות פטל מתוקות. עוגה נפלאה לאירוח והגשה, שתפתיע גם את האוכלי גבינות החלביות, לצד שתיה חמה או קרה. המתכון הופק בשיתוף יוספה בן כהן- yovegan - ייעוץ קולינרי טבעוני

קרא עוד...

עוגת שוקולד חלבית ועשירה – 'Waldorf 28. צילום:  אתי נמיר

שף קונדיטור קלוד בן סימון ממלון וולדורף אסטוריה ירושלים חושף מתכון לעוגת שוקולד חלבית ועשירה – 'Waldorf 28', המבוססת עוגת השוקולד המפורסמת והאגדית של בוטיק השוקולד הצרפתי, 'La Maison du Chocolat', במיוחד ליום השוקולד הבינלאומי שיתקיים ב-07/07/2016

קרא עוד...

עוגת פירורים מקמח כוסמין מלא 100% וריבת תותים. צילום – מנחם גרייבסקי

טחנת הקמח ׳הטחנות הגדולות של א"י׳ מחיפה, מציעה מתכון נהדר להכנת העוגה המושלמת לצד הקפה, העשויה מקמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה במיוחד. הקמח נטחן מהגרעין בשלמותו בשני שלבי טחינה לקבלת קמח עדין. קמח הכוסמין הינו חלק מסדרת הקמחים "הסדרה הבריאה", המציעה לראשונה קמחים מלאים בטחינה דקה במיוחד. הסדרה כוללת גם קמח חיטה מלא 100%, קמח שיפון מלא 100% וקמח חיטה כפרי

קרא עוד...

מאפה שקשוקה עם קונפי שום ועגבניות מתובלות. צילום: יולה זובריצקי

מאפה במילוי שקשוקת עגבניות וקונפי שום עם רצועות עגבניות מתובלות - מאפה שהוא ארוחה שלמה. פחמימות, חלבונים וירקות במתכון אחד שהוא קלי קלות. סלט העגבניות מורכב מכמה סוגי עגבניות במרקמים שונים: עגבניות תמר בשלות, עגבניות שרי צלויות בתנור, רצועות עגבניות מתובלות של תומר וקונפי שום להעשרת הטעמים. להכנה מהירה של המאפה השתמשתי במיני לחם שאור מוכן. אפשר להשתמש בלחמניות עגולות קנויות מכל סוג. המתכון מאת – אתי בטיטו, מתכונאית ובלוגרית

קרא עוד...

דג מרוקאי חריף של גיא פרץ

שף גיא פרץ, מאסטר שף בינלאומי המתמחה במטבח ים תיכוני ומטבח מרוקאי עילי, שספרי הבישול שלו הפכו לרבי מכר: קסם המטבח המרוקאי, פשוט להיות שף וספר הבשר של גיא פרץ, במתכון לדג מרוקאי ברוטב אדום עם פלפל חריף, פפריקה ועשבי תיבול. המתכון באדיבות מסעדת גספאצ'ו הכשרה במתחם הולידיי אין באשקלון, שם השף גיא פרץ משמש כיועצה הקולינארי.

קרא עוד...

עוגיות שיבולת שועל. צילום: תבואות

חברת "תבואות", המתמחה בשיווק מוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה מתכון נהדר להכנת עוגיות שיבולת שועל – טעימות, קלות להכנה ועשירות בערכים בריאותיים. העוגיות משלבות מגוון מרכיבים בריאים כמו קמח חיטה מלא אורגני העשיר בסיבים תזונתיים, וויטמינים ומינרליים, שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה – בעל יתרונות בריאותיים רבים בהם - חיזוק מערכת החיסון, ושיבולת שועל אורגנית עשירה בחלבון, ברזל, מגנזיום, סידן, סיבים תזונתיים ועוד. כמו כן, המוצרים של "תבואות" אורגניים, הנקיים מחומרי הדברה וחומרים כימיים

קרא עוד...

לחמניות "חלוקי נחל" מקמח לחם, קמח כוסמין וגבינת פקורינו. צילום: סער מור

"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכון נהדר עם קמח לחם – פיתוח חדש של הטחנה: לחמניות "חלוקי נחל" מקמח לחם, קמח כוסמין וגבינת פקורינו - מתכון של סער מור, מחשבות על לחם

קרא עוד...

מוס שוקולד פרווה של מסעדת אלומה. צילום: דניאל לילה

השף מיכאל כץ ממסעדת 'אלומה' החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים מציג מתכון למוס שוקולד, פרווה, אידיאלי לקינוח ארוחה בשרית. מיכאל כץ: "הקינוח בהשראתו של השף ריימונד בלוונד, הצרפתי. ניתן להשתמש בכל סוג של שוקולד מריר, תלוי ברמת המרירות אותה אתם אוהבים, אני אוהב להשתמש בשוקולד מריר רגיל"

קרא עוד...