סטייק סינטה ברוטב חרדל ושמנת - מתכון מיוחד ממסעדת אדלה. המנה, כמו גם רבות אחרות, תוצגבשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
סטייק סינטה – 2 מנות. מרכיבים:
300 גרם סינטה פרוס ל-2 נתחים
מלח
פלפל שחור שחון
שמן
חמאה
אופן ההכנה:
לפזר מלח ופלפל שחור משני צידי הבשר.
על גבי מחבת משומן יש לסגור את הבשר משני צידיו למשך כ-1/2 דקה.
להעביר לגריל עד למידת העשייה הרצויה.
רוטב חרדל ושמנת:
מרכיבים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם חרדל
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
25 גרם חמאה
אופן ההכנה: מבשלים את כל המרכיבים עד להסמכה.. ניתן להגיש עם קישואים מוקפצים בשמן זית ומתובלים במלח ופלפל.