כלים

גלילת חזה עוף במילוי טנז'יה מרוקאית של פירות יבשים - מתכון מיוחד לט"ו בשבט של שף נדב בוסקילה, שף מסעדת ''קלמה'' באשדוד

tanziaמרכיבים:

3 חת' חזה עוף

תאנים, שזיפים, אננס, צימוקים, תמרים, אגוזי מלך

1 בצל לבן

סוכר

חצי כוס יין אדום

1 ביצה

פירורי לחם

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים 4 כפות סוכר עד למצב של קרמל, ולאחר מכן את חצי כוס היין האדום ואת כל הפירות היבשים כשהם חתוכים לקוביות. מבשלים כ-20 דק' על אש נמוכה ולפי הצורך מוסיפים יין אדום/מים. במקביל, את חלקי חזה העוף יש לשטוח דק דק. לוקחים חלק מהמילוי, מניחים על כל פרוסת חזה עוף ומגלגלים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים