סלט קינואה וחמוציות עם בצל ותפוח עץ - מתכון מומלץ מתוך פרוייקט מיוחד של מתכונים לסלטים בריאים ומעניינים ליום העצמאות ועונת המנגלים: "סלטים לעל האש", המלצות על סלטים בריאים ומזינים לפיקניק ולמנגל משירה נחושתן, דיאטנית קלינית במרכז הרפואי זיו

כלים

רכיבים:

1 כוס קינואה

¼1 כוסות מים

מיץ מלימון אחד

3-4 כפות שמן זית

חצי בצל סגול

פלפל אדום או צהוב חתוך לקוביות

חופן פטרוזיליה/כוסברה קצוצה

אגוזי מלך קצוצים גס

חופן חמוציות

תפוח עץ חתוך לקוביות

מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה:

מבשלים הקינואה במים עד לריכוך ומקררים. לפני ההגשה מוסיפים את כל המרכיבים, מערבבים ומגישים קר.