סלט סלק מרוקאי - מתכון בריא מתוך פרוייקט מיוחד של מתכונים לסלטים: "סלטים לעל האש", המלצות על סלטים בריאים ומזינים לפיקניק ולמנגל משירה נחושתן, דיאטנית קלינית במרכז הרפואי זיו

כלים

רכיבים:

4 סלקים בגודל בינוני

4 שיני שום כתוש

מלח לפי הטעם

¼ כוס שמן

כפית כמון

½ כפית פלפל שחור

פטרוזיליה קצוצה

הכנה:

מבשלים את הסלקים במי מלח עד שמתרככים, אך לא יותר מידי. מצננים, קולפים, חותכים לרצועות, מניחים בקערה ומטבלים בשום כתוש, מלח, כמון, שמן, מיץ לימון ופלפל. לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה.