מתכון טעים ופשוט לדג פורל ורוד ברוטב עירית, חמאה ויין לבן. מתכון ל-6 סועדים
תרבות
בישול בתה: ירקות מאודים ברוטב חליטת לימונית
מנת בריאות רעננה של פטריות פורטובלו, ברוקולי ואספרגוס מאודים ומוגשים ברוטב/איולי חליטת קרם לימונית. במנה זו משמשים אותנו התיונים למיצוי טעמים לימוניים ורעננים, שנפגשים פעמיים במנה הזו – ראשית הם עוטפים בעדינות את הירקות בעת החליטה שלהם, בסיר שכולו תה לימונית. ואחר כך – הם מעניקים ניחוח הדרים עמוק לרוטב איולי סמיך ועשיר
אוזני המן - המתכון לפורים טעים
אוזני המן לפורים: מתכון של סיוון צפריר, קונדיטור ראשי של חוות הבריאות מצפה הימים
מתכון לאוזני המן - במילוי פררו רושר
בבית האוכל של כפר הנופש מרום גולן ובבית הקפה קופי ענן הסמוך, על ראש הר בנטל בגובה 1,160 מטר מעל פני הים, ניתן ליהנות מטעמם המשודרג והאיכותי של אוזני המן מקוריים פררו- רושר, יצירות פרי ידיה של הקונדיטורית תקווה עורי שממשיכה לחדש ולרענן את הטעמים המקובלים והמוכרים בקונדיטוריה במטעמים וניחוחות חדשים
מתכון: שיפודי פורל תאילנדיים בצ'ילי ובירה
מתכון לשיפודי פילה פורל בסגנון תאילנדי, ברוטב צ'ילי ובירה - מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים). מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות
מתכון: לשון בקר
לשון בקר - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר לימד את המתכון המסורתי, אותו למד מסבתו, בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: דגי פורל ממולאים בפטריות
דגי פורל ממולאים בפטריות, ברוטב יין לבן - מתכון ל-8 סועדים. מומלץ להגיש לצד תפוחי אדמה מבושלים או אפויים


