מתכון לחומוס -  מתכון אותנטי וביתי, עם הרבה טחינה ותיבול למנת הדגל של המטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה במטבח הערבי בבית הספר לבישול תדמור

קרא עוד...

חזה עוף עסיסי, במרינדה ארומטית של הדרים, לצד גזרים מקורמלים. חליטת התפוז והמנדרינה משמשת במנה זו בתפקיד כפול – היא מעמיקה את צבעם האדום של תוספת הגזרים והרוטב, ומכניסה טעם פירותי נפלא למנה, וכל זאת בפשטות ובקלות - מבלי לקלוף ולו תפוז אחד

קרא עוד...

מנת בריאות רעננה של פטריות פורטובלו, ברוקולי ואספרגוס מאודים ומוגשים ברוטב/איולי חליטת קרם לימונית. במנה זו משמשים אותנו התיונים למיצוי טעמים לימוניים ורעננים, שנפגשים פעמיים במנה הזו – ראשית הם עוטפים בעדינות את הירקות בעת החליטה שלהם, בסיר שכולו תה לימונית. ואחר כך – הם מעניקים ניחוח הדרים עמוק לרוטב איולי סמיך ועשיר
קרא עוד...