מתכון מיוחד לאורז מתובל בחליטות תה. הפטנט של שף יוסי אלסברג הוא בישול האורז עם תיונים, שמעניקים לאורז טעמים וניחוחות ייחודיים ומאפשרים לגוון ולהפתיע בכל פעם עם טעם אחר. צריך רק להעז....
תרבות
קרפלעך במילוי בשר - המתכון היהודי המסורתי
קרעפלאך במילוי בשר - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: דג דניס ברוטב חמאה
פילה דניס ברוטב חמאה, רוזמרין ויין לבן - מתכון מיוחד של השף עידו אלקיים, המתמחה בסדנאות ואירועים קולינריים
מתכון: חומוס ביתי
מתכון לחומוס - מתכון אותנטי וביתי, עם הרבה טחינה ותיבול למנת הדגל של המטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה במטבח הערבי בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: פורל ברוטב דומו מילאנו
מתכון לפילה פורל ברוטב דומו מילאנו, המבוסס על יין לבן, שמן זית, חרדל ופסטו. המרכיבים ל-4 סועדים
מתכון: חזה עוף בגריל במרינדת חליטת תפוז ומנדרינה
חזה עוף עסיסי, במרינדה ארומטית של הדרים, לצד גזרים מקורמלים. חליטת התפוז והמנדרינה משמשת במנה זו בתפקיד כפול – היא מעמיקה את צבעם האדום של תוספת הגזרים והרוטב, ומכניסה טעם פירותי נפלא למנה, וכל זאת בפשטות ובקלות - מבלי לקלוף ולו תפוז אחד
כרוב מאודה - המתכון המסורתי של שף זמי שרייבר
מתכון פשוט לכרוב לבן - כרוב מאודה, מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור


