כלים

דג פורל בר בי קיו על האש - מרכיבים ל-2 סועדים. טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה

מצרכים:

2 דגי פורל שלמים (כ-450 גרם האחד)

3 כפות שמן זית

2 כפות שמן חמניות

2 שיני שום כתוש

1 לימון טרי

3 עגבניות חצויות, על שיפוד

2 קורט מלח גס

פלפל שחור

אופן ההכנה:

יוצרים 3 חתכים משני צידי הדג.

מכינים בלילה (מרינדה) מכל המרכיבים ומברישים את הדגים.

מכינים את הגריל על עוצמה בינונית, ומניחים את הדגים לצליה, כ-4 דקות בכל צד.

מניחים כל דג בצלחת כשמעליו מניחים שיפוד עגבניה.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים