אינגליש קייק פירות יבשים לטו בשבט, עם צימוקים, בננה, בוטנים, אגוזים, שזיפים ועוד הפתעות. מתכון מיוחד של רשת רולדין באדיבות שף רולדין, גילי דקר
מרכיבים:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2/3 כף קמח
1/2 כפית סודה שתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט חתוך לחתיכות קטנות (ריבועים)
1/2 כוס בוטנים קלויים
1/4 שזיפים יבשים
1/4 כוס משמשים יבשים
1 כף פפאיה חתוך למרובעים
חצי בננה חתוכה עיגולים
אופן ההכנה:
הקצפת ביצים עם סוכר עד הקצפה בהירה
הוספת שמן בזרם דק
הוספת התפוחים המרובעים
הוספת קמח , אבקת אפייה, סודה שתייה, מח, יחד עם הפירות היבשים
לערבב הכל יחד
לצקת הכל בתוך תבנית אינגליש קייק
יש לפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים דק
לאפות בתנור מחומם ל 165 מעלות כ40-45 דקות
כאשר העוגה קרה, יש לפזר אבקת סוכר.