כלים

אינגליש קייק פירות יבשים לטו בשבט, עם צימוקים, בננה, בוטנים, אגוזים, שזיפים ועוד הפתעות. מתכון מיוחד של רשת רולדין באדיבות שף רולדין, גילי דקר

(צילום:חנן דיאמנט)

מרכיבים:

1/3 כוס שמן

1/2 כוס סוכר

1 ביצה

2/3 כף קמח

1/2 כפית סודה שתייה

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית ג'ינג'ר

1/2 כפית קינמון

קורט מלח

1/4 כוס צימוקים

1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים

3/4 כוס תפוח גרנד סמיט חתוך לחתיכות קטנות (ריבועים)

1/2 כוס בוטנים קלויים

1/4 שזיפים יבשים

1/4 כוס משמשים יבשים

1 כף פפאיה חתוך למרובעים

חצי בננה חתוכה עיגולים

אופן ההכנה:

הקצפת ביצים עם סוכר עד הקצפה בהירה

הוספת שמן בזרם דק

הוספת התפוחים המרובעים

הוספת קמח , אבקת אפייה, סודה שתייה, מח, יחד עם הפירות היבשים

לערבב הכל יחד

לצקת הכל בתוך תבנית אינגליש קייק

יש לפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים דק

לאפות בתנור מחומם ל 165 מעלות כ40-45 דקות

כאשר העוגה קרה, יש לפזר אבקת סוכר.