בורגול עם אטריות בצנובר, שמן זית, בצל ורסק עגבניות - מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
חומרים
חצי כוס אטריות למרק
3 כפות שמן זית
בצל קצוץ אחד
קופסה קטנה של רסק עגבניות
1 וחצי כוסות מים
כוס בורגול גס
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
50 גרם צנוברים
אופן הכנה
לטגן את האטריות עד השחמה. להוציא מהסיר עם כף מחוררת ולטגן את הבצל עד שיזהיב. להוסיף את הרסק והמים ולהביא לרתיחה. לתבל, להוסיף את הבורגול והאטריות, להרתיח שוב תוך בחישה ולבשל כמה דקות ולכבות. להשאיר בסיר מכוסה 10 דקות. לקלות את הצנוברים על מחבת ולהוסיף.