בורגול עם אטריות בצנובר, שמן זית, בצל ורסק עגבניות - מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

כלים

בורגול עם אטריות בצנובר, שמן זית, בצל ורסק עגבניות - מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

חומרים

חצי כוס אטריות למרק

3 כפות שמן זית‏

בצל קצוץ אחד

קופסה קטנה של רסק עגבניות

‏1 וחצי כוסות מים‏

כוס בורגול גס

מלח ופלפל שחור, טחון טרי

50 גרם צנוברים

אופן הכנה

לטגן את האטריות עד השחמה. להוציא מהסיר עם כף מחוררת ולטגן את הבצל עד שיזהיב. להוסיף ‏את הרסק והמים ולהביא לרתיחה. לתבל, להוסיף את הבורגול והאטריות, להרתיח שוב תוך בחישה ‏ולבשל כמה דקות ולכבות. להשאיר בסיר מכוסה 10 דקות. לקלות את הצנוברים על מחבת ולהוסיף.