kavedkasaמתכון: כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון על מצע לחם קלוי. מתכון מיוחד לחגים של שף רשת קאזה דו ברזיל, אומברטו טוקוס

כלים
רכיבים:

350 גר' כבד אווז משובח חתוך לרצועות של 70 גר' כ"א.

לרוטב:

30 גר' תאנים ומשמשים חתוכים לקוביות קטנות

רבע מקל קינמון

כוכב אניס

כף סוכר חום

חומץ בלאסמי

כף גרנדין

כף מירין

חופן קטן של עלי טימין

1/4 בצל סגול חתוך לרצועות

חצי כוס יין אדום

הכנת הרוטב:

מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה, לאחר מכן מצמצמים מעט עד להיווצרות רוטב היין.

הכנת המנה:

צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה, יוצקים את הרוטב מעל או בתוך צנצנת, לצידו מניחים לחם קלוי ומגישים.

המתכון באדיבות קאזה דו ברזיל סניף ראשל''צ. טל' 03-9504000.