גולאש: מתכון יהודי מסורתי, של השף זמי שרייבר ממסעדת "סנדר" שלמד את סודות הבישול היהודי מסבתו. המתכון לקוח מסדנת בישול יהודי מסורתי שהעביר השף שרייבר בבית הספר התיכון הקולינרי תדמור, הנמצא בעיצומו של פרוייקט עמים ועדות בו זוכים התלמידים לבשל מאכלי עמים ועדות עם השפים המובילים במדינה במסגרת סדנאות אורח בבית הספר
שקדי עגל חלב בראס אל חנות, קרם בצלים ופלפלים שרופים - מתכון מיוחד של השף יענקל'ה תורג'מן, ממסעדת היוקרה הירושלמית 1868, המתמחה במטבח ירושמי. "ראס אל חנות" היא תערובת תבלינים מיוחדת, האופיינית לבישול הירושלמי
מי שהגיע למעדניית טעמי הבית שער העמקים בחמישי-שישי התפנק במגוון טעימות מהתפריט החדש ושלל הטבות, במסגרת אירוע חורף חגיגי. בין המנות העשירות והחורפיות- עגל עם חבושים בדבש, באדיבות השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים
מתכון: כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון על מצע לחם קלוי. מתכון מיוחד לחגים של שף רשת קאזה דו ברזיל, אומברטו טוקוס
צלעות טלה צלויות על תבשיל מרוקאי של זיתים ואריסה וסלט חי של ריג'לה- מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד
לקראת החגים מציע צחי בוקששתר, שף מסעדת Black Bar 'n' Burger הירושלמית הכשרה שלושה מתכוני רימונים, כשרים, קלים להכנה וטעימים לאכילה: סלט שומר ורימונים עם סביצ'ה אנטיאס, סלט רשאד ורימונים, וגם פלטת בשרים מעושנים מיוחדת