הגיעה עונת המרקים למעדניית טעמי הבית שער העמקים (צילום: אופיר שפיגל)החורף הגיע ובמעדניית טעמי הבית שער העמקים נערכים במתכונת חורפית וזה אומר שצוות המעדנייה עורך בימים אלו סקר בין הלקוחות בכדי לבחור את התפריט החורפי המתאים להם ביותר וכבר מוצעים במקום מגוון  מאכלים מחממי לב

קרא עוד...

אילו הפתעות מתכננות המסעדות השונות ברחבי הארץ לט"ו באב? היכן יוכלו אורחי מסעדה לזכות בלילה זוגי במלון? מי יגיש קרפ שרימפס בחמאת עגבניות תמר עם אספרגוס ובזיליקום? מסעדות בט"ו באב- ספיישל מיוחד

קרא עוד...

חדש באשדוד: שיפודיית איז'ו, שיפודיה מזן אחר המציעה מגוון אפשרויות לסנדביצ'ים עם קבב או פרגיות במרינדות שונות. השיפודיה בבעלותם של יניב שאטי ועידו חמדי, תושבי אשדוד במקור שעזבו את העיר לפני עשור, למדו את רזי הקולינאריה, ניהלו מסעדות מובילות באילת והחליטו לשוב הבייתה כדי להקים את סניף הדגל לרשת, שהם מתכוונים לפתח במהלך השנה

קרא עוד...

בטיילת הציורית בנמל עין גב, ממש על שפת הכנרת, צופה אל נוף הגליל ומורדות הגולן, נפתחה מסעדת בשרים כשרה חדשה - "מרינדו בנמל". המסעדה הכשרה נוספה לחברת מרינדו של רועי תבור ואיתמר קנדליק, בעליה של חברת מרינדו החובקת רשת קצביות ומעדניות ומשלוחי בשר ברחבי הארץ ואת מסעדת הבשרים המשובחת "מרינדו" בכניסה לקיבוץ עין גב

קרא עוד...

המאכל הראשון הקופץ לראש כשחושבים על ליל הסדר הוא הגפילטע פיש , שהפך עם השנים לאורח הכבוד ותופס מקומו כמעט על כל שולחנות החג. אבל הגפילטע פיש שמתכנן שף ניר אבוטבול מקראון פלזה אילת לא דומה לאחרים ....ובעיקר לא בגודל. השף מתכנן לשבור את שיא גינס ולהכין את הגפילטע פיש הכי גדול בעולם

קרא עוד...