המסעדנים, רפי בן משה וסימו בן חובל, שעומדים מאחורי המוסד הקולינארי "פטרה", הקפידו במהלך החורף על שיפוץ במתחם הפנימי עם כורסאות ישיבה מהודרות מעץ מלא, מערכות שמע ותאורה חמה. המתחם החיצוני אף הוא עבר שדרוג וגם התפריט הקולינארי השתבח, בעזרתו האדיבה של שף דודי טוויטו אשר הצטרף למשפחת פטרה.
המגוון הקולינארי במסעדה הגיאורגית, כולל מבחר מנות פתיחה, סלטים, מאפים ומאפים גרוזינים, תבשילים גרוזינים, מרקים, בשרים, דגים, פירות ים במבחר שילובים, פסטות וקינוחים אנינים.
מסעדת פטרה באשדוד נחשבת למסעדה מובילה בתחומה בישראל ומציעה שלל תבשילים על טהרת המטבח הגיאורגי (גרוזיני) המסורתי, כגון: אימרולי, חצ'פורי, חינקלי, צ'יבורקי, בליני, לובואני, סליאנקה לצד סלטים גרוזינים. בנוסף תוכלו ליהנות גם מבשרים משובחים מסוגים שונים: שלל שיפודים, צלע כבש, צ'נחי וסטייקים לצד מנות דגים (על הגריל ובתנור), פסטות, רביולי ועוד. "פטרה" שוכנת כאמור על חוף הים התיכון, טבולה בצמחייה ירוקה ובאווירה פסטורלית ונעימה, ומעניקה שירות חם ואדיב לכל לקוחותיה.
מסעדת פטרה, רחוב מפקורה 1, חוף הקשתות אשדוד.
שעות פעילות: כל ימות השבוע, מ-9 בבוקר ועד אחרון הלקוחות. טל': 08/8651610.