השף מאיר אדוני והקונדיטור מיקי שמו מגיעים לשוק האוכל שרונה מרקט כדי ללמד את המבקרים כיצד לבשל עם חשיבה בריאה ולהשאיר את השמן מחוץ למטבח.
המבקרים בשרונה מרקט ייחשפו לסודות מהמטבח האיטלקי: ישבר המיתוס שיש צורך להרתיח מים לפני הכנת פסטה ויוצגו דרכים לזירוז הכנת הפסטה עם חיסכון בכלי מטבח בעת ההכנה.
עוד ילמדו בהדרכות איך להכין ביצים ללא שמן ועם זאת להגיע למראה מנות מושלם, איך משפרים את מנות האורז בלי להסתבך עם כמויות נוזלים וזמני הערבוב, וכיצד מכינים במהירות כמויות גדולות של פופקורן דיאטטי לכל המשפחה.
המבקרים יוכלו ללמוד גם כיצד להפיק את המירב מהמיקרוגל הביתי ולבשל בעזרתו מנות מגוונות, ויתקיימו הדגמות לשימוש מקצועי במעבדי מזון, קולפנים, סכינים וקוצצי ירקות.
ההדרכות פתוחות לציבור ללא תשלום בחנות "קוק סטור" בשרונה מרקט.
מיקי שמו יתארח בימים 13,19 באפריל.
מאיר אדוני יתארח בימים 20,21 באפריל.
מתמודדי מאסטר שף ידגימו כיצד לייעל את העבודה במטבח בכל יום עד 21 באפריל בין השעות 09:30-22:00