סילבסטר בירושליים  - בתפריט הארוחה שבע מנות גורמה של שף המלון, דיויד דידס, המשלב בין מנות אירופאיות קלאסיות למטבח ערבי מזרח תיכונ

חוגגים את השנה החדשה בארוחה מפוארת במלון 'אמריקן קולוני' מלון אמריקן קולוני מזמין את הקהל הרחב לחגוג את ערב השנה החדשה בארוחת גורמה בת 7 מנות ומסיבה אל תוך שנת 2017 בתפאורת חו"ל מושלמת במרחק נגיעה מהבית ארוחת השנה החדשה תתקיים ב-31 לדצמבר במסעדת 'ערבסק' המפורסמת של המלון.

קרא עוד...

LE BISTRO BAR בחולון. סילבסטר ב- 250 ש"ח לסועד

חוגגים סילבסטר במסעדת לה ביסטרו בר בחולון - ארוחת ערב חגיגית בליווי הופעה של הזמרת נוי דקל מסעדת לה ביסטרו בר שבמתחם עזריאלי בחולון, מזמינה אתכם ליהנות מארוחת ערב משובחת הכוללת תפריט עשיר של מגוון טעמים וניחוחות. את החגיגה תלווה היוצרת והזמרת המוכשרת איילת להב.התפריט שיוגש באותו ערב כולל מנות פתיחה, עיקריות לבחירה, מנות אחרונות ואלכוהול, לפניכם:

קרא עוד...

שי אראל מבעלי רשת המסעדות בשרלה ומסעדת zozamama התאילנדית בחוצות המפרץ, שזכה בעבר במקום הראשון ובמיליון שקל בתכנית הריאליטי "הישרדות הפיליפינים", יעניק למשתתפי קורס ניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות, את הידע והכלים שצבר לאורך השנים בתחום, לניהול מתקדם של עסקי המסעדות, הקייטרינג, הפאבים ובתי הקפה, תוך הקפדה על שמירת התקציב הקיים והגדלתו

קרא עוד...

שף סימו בן חובל במטבח מסעדת "פטרה" באשדוד

מאז שהוא זוכר את עצמו השף והיועץ הקולינארי סימו בן חובל, מכור לניחוחות המטבח הגיאורגי. הנגיעה הראשונה שלו בעולם המזון הייתה בגיל 16 כאשר החל לעבוד במסעדה באשקלון, עיר נעוריו. הוא נולד וגדל בשכונת עתיקות, במשפחה בת 4 נפשות, בבית גרוזיני חם, אוהב ומאוחד, והתחנך בבתי הספר "נווה ציון" ו"אורט ישראל". תחילת דרכו בעולם הקולינארי הייתה כשוטף כלים במסעדת "איסטנבול" באשקלון. אט אט התקדם ולמד כל תפקיד שקשור למטבח ולניהולו. בצבא המשיך את אהבתו לסירים, מחבתות ובישולים ושירת כטבח. בחלוף השנים השתתף שף בן חובל בתחרות שפים ארצית וקטף את המקום השלישי. עם הזמן הכיר את אהובתו, שלימים הפכה לאשתו ואם ילדיו, רינה, והם עברו להתגורר באשדוד. כיום הם מגדלים בנחת ארבעה ילדים: קורל, עדי, ליעד ואורי.

קרא עוד...

חג שמח במסעדת גספאצ'ו. פתוח בחול המועד

האורחים במסעדת השף גספאצ'ו הכשרה באשקלון (מלון הולידיי אין) יופתעו לגלות כי תפריט העסקיות האטרקטיבי, יוגש להם גם בחול המועד סוכות. על הקו הקולינארי של המסעדה אמונים היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ והשף אלי אוזן.

קרא עוד...

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים