חוגגים את השנה החדשה בארוחה מפוארת במלון 'אמריקן קולוני' מלון אמריקן קולוני מזמין את הקהל הרחב לחגוג את ערב השנה החדשה בארוחת גורמה בת 7 מנות ומסיבה אל תוך שנת 2017 בתפאורת חו"ל מושלמת במרחק נגיעה מהבית ארוחת השנה החדשה תתקיים ב-31 לדצמבר במסעדת 'ערבסק' המפורסמת של המלון.
מסעדות
חוגגים סילבסטר במסעדת לה ביסטרו בר בחולון עם תפריט משובח והופעה של הזמרת נוי דקל
חוגגים סילבסטר במסעדת לה ביסטרו בר בחולון - ארוחת ערב חגיגית בליווי הופעה של הזמרת נוי דקל מסעדת לה ביסטרו בר שבמתחם עזריאלי בחולון, מזמינה אתכם ליהנות מארוחת ערב משובחת הכוללת תפריט עשיר של מגוון טעמים וניחוחות. את החגיגה תלווה היוצרת והזמרת המוכשרת איילת להב.התפריט שיוגש באותו ערב כולל מנות פתיחה, עיקריות לבחירה, מנות אחרונות ואלכוהול, לפניכם:
המסעדן שי אראל זוכה "הישרדות הפיליפינים", יוביל את הקורס לניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות
שי אראל מבעלי רשת המסעדות בשרלה ומסעדת zozamama התאילנדית בחוצות המפרץ, שזכה בעבר במקום הראשון ובמיליון שקל בתכנית הריאליטי "הישרדות הפיליפינים", יעניק למשתתפי קורס ניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות, את הידע והכלים שצבר לאורך השנים בתחום, לניהול מתקדם של עסקי המסעדות, הקייטרינג, הפאבים ובתי הקפה, תוך הקפדה על שמירת התקציב הקיים והגדלתו
במטבח עם השף סימו בן חובל
מאז שהוא זוכר את עצמו השף והיועץ הקולינארי סימו בן חובל, מכור לניחוחות המטבח הגיאורגי. הנגיעה הראשונה שלו בעולם המזון הייתה בגיל 16 כאשר החל לעבוד במסעדה באשקלון, עיר נעוריו. הוא נולד וגדל בשכונת עתיקות, במשפחה בת 4 נפשות, בבית גרוזיני חם, אוהב ומאוחד, והתחנך בבתי הספר "נווה ציון" ו"אורט ישראל". תחילת דרכו בעולם הקולינארי הייתה כשוטף כלים במסעדת "איסטנבול" באשקלון. אט אט התקדם ולמד כל תפקיד שקשור למטבח ולניהולו. בצבא המשיך את אהבתו לסירים, מחבתות ובישולים ושירת כטבח. בחלוף השנים השתתף שף בן חובל בתחרות שפים ארצית וקטף את המקום השלישי. עם הזמן הכיר את אהובתו, שלימים הפכה לאשתו ואם ילדיו, רינה, והם עברו להתגורר באשדוד. כיום הם מגדלים בנחת ארבעה ילדים: קורל, עדי, ליעד ואורי.
Si cafe בצומת גומא משיקה תפריט איטלקי עשיר
סניף רשת SI café בצומת גומא מציג תפריט וקונספט איטלקי חדש ועשיר
גספאצ'ו אשקלון: עסקיות גם בחג!
האורחים במסעדת השף גספאצ'ו הכשרה באשקלון (מלון הולידיי אין) יופתעו לגלות כי תפריט העסקיות האטרקטיבי, יוגש להם גם בחול המועד סוכות. על הקו הקולינארי של המסעדה אמונים היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ והשף אלי אוזן.
השף אבי ביטון ישמש כיועץ קולינרי מיוחד לחברת וילי-פוד
יבואנית מוצרי המזון מהמובילות בישראל חתמה על שיתוף פעולה עם השף הידוע, כוכב תכניות הבישול, מבעליה של רשת פיורי והשף של קייטרינג "מזל טלה"