שבוע תעשיות המזון והאירוח, אשר יכלול 4 תערוכות מקצועיות: ישראפוד, Bake & Cake, הוטקס וקיטקס, יציע מגוון רחב של פתרונות, מוצרים, פיתוחים, עיצובים וחידושים בענפי המזון והאירוח. ימים ג'–ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.
שבוע תעשיות המזון והאירוח, אשר יכלול 4 תערוכות מקצועיות: ישראפוד, Bake & Cake, הוטקס וקיטקס, יציע מגוון רחב של פתרונות, מוצרים, פיתוחים, עיצובים וחידושים בענפי המזון והאירוח. ימים ג'–ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.
חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה באספקת אוכל מוכן למקומות עבודה, שוק מקצועי ואירועים, מציעה לקראת חג ראש השנה אוכל מוכן לחג בחנות המפעל במושב ניר עציון.
שבוע המזון, תעשיות האירוח והקמעונאות, המאגד בתוכו, 4 תערוכות מקצועיות בינ"ל בהן תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-Bake & Cake ומהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.
בוגרי שנקר מעצבים קולינריה: סט כלי בישול מסורתיים, אפליקציה להזמנת משלוחים, ספר בעקבות 5 מאכלים ישראליים, תדמית למשאית מיצים, מרכז לאפיה וגידול מחמצות, פאב המשמש ללימוד שפות זרות, מיתוג לשמן זית ישראלי, בית קפה מולקולרי - כל זאת ועוד בתערוכת הבוגרים השנתית של בוגרי שנקר
כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב - האירוע המקצועי המרכזי של כל תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.
מסעדת "פטרה", (חוף הקשתות, אשדוד) תפעל בערב ליל הסדר ולאורך כל ימי החג - כרגיל.
המסעדה המתמחה באוכל גיאורגי ואירופאי, חרטה על דגלה מנות ייחודיות מהעולם הקולינארי הרחב של גיאורגיה, לרבות החצ'פורי המפורסם של פטרה במילויים שונים (גבינות, שעועית אדומה, גבינות ופירות ים), אצ'רולי - חצ'פורי עם ביצת עין, צ'יבורקי, חינקלי, תבשילים שונים: צ'קפולי, אוסטרי סליאנקה, צ'נחי ועוד.
בנוסף, התפריט של השף הראשי והבעלים, סימו בן חובל, מגוון וניתן למצוא בו מרקים (חרצ'ו-מרק גרוזיני, דגים, סרטנים, פטריות, בצל) לצד פטריות מוקפצות ברוטב (שמנת/פטריות/טריאקי), מיקס פירות ים, סטייק אנטריקוט ברוטב שום ויין או שמנת, דואט פילה בקר וכבד אווז, לברק ברוטב שמנת פטריות, לברק פירות ים, סטייק סלמון ברוטב שמנת פסטו ועוד.
מומלץ להזמין מקומות מראש בטל' 08-8651610. כתובת מסעדת פטרה: רח' מפקורה 1, חוף הקשתות אשדוד: פתוח בכל ימות השבוע בין השעות 9:00-01:00.
בעולם המודרני, אנו נדרשים לשעות עבודה רבות. לא בהכרח בגלל שבאמת צריך, אלא בגלל שכך הבוס אמר, או בגלל שככה מקובל או בגלל... עשרות סיבות אחרות – מקובלות יותר או פחות, נכונות יותר או פחות. בתווך הזה של הזמן הפנוי שעוד נותר לנו, אחרי שעות העבודה הרבות והמתישות, אנו נדרשים לבשל, לעצמנו ולאהובינו. לבשל? מישהו אמר לבשל?
לבשל! לא כולנו יודעים כיצד לעשות זאת, ולא תמיד יש כוח. לכן יש את פיצה ירושלים – המתכון הפותר את בעיות צרכי הבישול. כאשר מזמינים פיצה ירושלים, אין צורך לבשל (וכמובן אין צורך לדעת לבשל). מרימים טלפון ומזמין פיצה ירושלים – קטנה, בינונית או גדולה, עם או בלי תוספות (אחחח... תוספות של עגבנייה, בצל וגבינה בולגרית גורמות לי לריר בעודי כותב את הטקסט הזה, שלאחריו, וודאי שלא אעשה כל דבר אחר, מלבד לגשת לסניף הקרוב של פיצה ירושלים, ולהזמין לי מגש מצודד של פיצה עשוית בצק פריך, עדיף מקמח מלא, עם שכבת גבינה כפולה מטופו, המון פטריות, ותוספת של עגבניות טריות).
פיצה – גם בשביל אירוח
הגיעו אורחים? מי אמר שצריך לבשל? עזבו שטויות, הלהיט החדש בן ימינו – זה להרים טלפון לסניף פיצה ירושלים, ולהזמין 5 מגשי פיצה, שישביעו את האורחים יותר מכל ארוחה מושקעת, שכדי להכינה יידרשו זמן וכסף (ובכלל, למי בימינו יש עדיין את התושייה לחתוך ירקות לסלט? נו באמת). תוכלו להזמין 5 מגשי פיצה עם צירופים שונים של תוספות, כדי להקטין את הסיכוי שמי מהאורחים לא יהיה מעוניין בפיצה המדהימה שיכולה להגיע אליכם עד הבית, בכל מזג אוויר.
השליח של פיצה ירושלים
דיברנו על פיצה ירושלים, שיכולה להגיע אליכם עד הבית, על-ידי השליח המבורך, שעושה דרכו על הקטנוע המקרטע בדרכים העקלקלות, רק כדי שהפיצה תגיע לפתח ביתכם, שלמה, חמה, מהבילה, מגרה, משביעה, שמנונית, שומנית ועוד כהנה וכהנה תיאורים שהדף לא יוכל להכיל.
השליח היקר של פיצה ירושלים אך מעוניין להרוויח את לחמו בכבוד; אז נכון שהוא אינו זוכה מן ההפקר במשכורת הבסיסית שהוא מקבל מדי חודש בחודשו על-ידי הנהלת סניף פיצה ירושלים בה הוא עובד בכדי לכלכל את לימודיו, ביתו, שכר הדירה וההוצאות ועוד – ובכל זאת, ראוי וכדאי להעניק לשליח פיצה ירושלים טיפ הולם, בתור הערכה לכך שעשה הכל כדי שהפיצה תגיע באופן שלם ומושלם לביתכם, ללא עיכובים מיותרים, כדי שאתם תוכלו להיכנס למסע ענוג של בליסת משולשי פיצה מבורכים, שהוכנו באהבה מלאה ואמיתית.
כמו תמיד, גם פיצה ירושלים, טעימה ככל שתהיה, לא מומלץ לאכול סמוך מדי לעת השינה, שהרי על הגוף לבצע הליכי עיכול, ולא כדאי שתהליך זה יבוצע תוך כדי תנמה – מה שיפריע לכם להירדם בקלות ויהפוך את שנתכם לנודדת, ברמה כזו או אחרת.