בוגרי שנקר מעצבים קולינריה: סט כלי בישול מסורתיים, אפליקציה להזמנת משלוחים, ספר בעקבות 5 מאכלים ישראליים, תדמית למשאית מיצים, מרכז לאפיה וגידול מחמצות, פאב המשמש ללימוד שפות זרות, מיתוג לשמן זית ישראלי, בית קפה מולקולרי - כל זאת ועוד בתערוכת הבוגרים השנתית של בוגרי שנקר

קרא עוד...

כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב - האירוע המקצועי המרכזי של כל תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.

קרא עוד...

מסעדת "פטרה", (חוף הקשתות, אשדוד) תפעל בערב ליל הסדר ולאורך כל ימי החג - כרגיל.

PAR 6740 51be1

המסעדה המתמחה באוכל גיאורגי ואירופאי, חרטה על דגלה מנות ייחודיות מהעולם הקולינארי הרחב של גיאורגיה, לרבות החצ'פורי המפורסם של פטרה במילויים שונים (גבינות, שעועית אדומה, גבינות ופירות ים), אצ'רולי - חצ'פורי עם ביצת עין, צ'יבורקי, חינקלי, תבשילים שונים: צ'קפולי, אוסטרי סליאנקה, צ'נחי ועוד.

PAR 6752 4ab27

בנוסף, התפריט של השף הראשי והבעלים, סימו בן חובל, מגוון וניתן למצוא בו מרקים (חרצ'ו-מרק גרוזיני, דגים, סרטנים, פטריות, בצל) לצד פטריות מוקפצות ברוטב (שמנת/פטריות/טריאקי), מיקס פירות ים, סטייק אנטריקוט ברוטב שום ויין או שמנת, דואט פילה בקר וכבד אווז, לברק ברוטב שמנת פטריות, לברק פירות ים, סטייק סלמון ברוטב שמנת פסטו ועוד.

PAR 6616 091aa

מומלץ להזמין מקומות מראש בטל' 08-8651610. כתובת מסעדת פטרה: רח' מפקורה 1, חוף הקשתות אשדוד: פתוח בכל ימות השבוע בין השעות 9:00-01:00.

בעולם המודרני, אנו נדרשים לשעות עבודה רבות. לא בהכרח בגלל שבאמת צריך, אלא בגלל שכך הבוס אמר, או בגלל שככה מקובל או בגלל... עשרות סיבות אחרות – מקובלות יותר או פחות, נכונות יותר או פחות. בתווך הזה של הזמן הפנוי שעוד נותר לנו, אחרי שעות העבודה הרבות והמתישות, אנו נדרשים לבשל, לעצמנו ולאהובינו. לבשל? מישהו אמר לבשל?

לבשל! לא כולנו יודעים כיצד לעשות זאת, ולא תמיד יש כוח. לכן יש את פיצה ירושלים – המתכון הפותר את בעיות צרכי הבישול. כאשר מזמינים פיצה ירושלים, אין צורך לבשל (וכמובן אין צורך לדעת לבשל). מרימים טלפון ומזמין פיצה ירושלים – קטנה, בינונית או גדולה, עם או בלי תוספות (אחחח... תוספות של עגבנייה, בצל וגבינה בולגרית גורמות לי לריר בעודי כותב את הטקסט הזה, שלאחריו, וודאי שלא אעשה כל דבר אחר, מלבד לגשת לסניף הקרוב של פיצה ירושלים, ולהזמין לי מגש מצודד של פיצה עשוית בצק פריך, עדיף מקמח מלא, עם שכבת גבינה כפולה מטופו, המון פטריות, ותוספת של עגבניות טריות).

פיצה – גם בשביל אירוח

הגיעו אורחים? מי אמר שצריך לבשל? עזבו שטויות, הלהיט החדש בן ימינו – זה להרים טלפון לסניף פיצה ירושלים, ולהזמין 5 מגשי פיצה, שישביעו את האורחים יותר מכל ארוחה מושקעת, שכדי להכינה יידרשו זמן וכסף (ובכלל, למי בימינו יש עדיין את התושייה לחתוך ירקות לסלט? נו באמת). תוכלו להזמין 5 מגשי פיצה עם צירופים שונים של תוספות, כדי להקטין את הסיכוי שמי מהאורחים לא יהיה מעוניין בפיצה המדהימה שיכולה להגיע אליכם עד הבית, בכל מזג אוויר.

השליח של פיצה ירושלים

דיברנו על פיצה ירושלים, שיכולה להגיע אליכם עד הבית, על-ידי השליח המבורך, שעושה דרכו על הקטנוע המקרטע בדרכים העקלקלות, רק כדי שהפיצה תגיע לפתח ביתכם, שלמה, חמה, מהבילה, מגרה, משביעה, שמנונית, שומנית ועוד כהנה וכהנה תיאורים שהדף לא יוכל להכיל.

השליח היקר של פיצה ירושלים אך מעוניין להרוויח את לחמו בכבוד; אז נכון שהוא אינו זוכה מן ההפקר במשכורת הבסיסית שהוא מקבל מדי חודש בחודשו על-ידי הנהלת סניף פיצה ירושלים בה הוא עובד בכדי לכלכל את לימודיו, ביתו, שכר הדירה וההוצאות ועוד – ובכל זאת, ראוי וכדאי להעניק לשליח פיצה ירושלים טיפ הולם, בתור הערכה לכך שעשה הכל כדי שהפיצה תגיע באופן שלם ומושלם לביתכם, ללא עיכובים מיותרים, כדי שאתם תוכלו להיכנס למסע ענוג של בליסת משולשי פיצה מבורכים, שהוכנו באהבה מלאה ואמיתית.

כמו תמיד, גם פיצה ירושלים, טעימה ככל שתהיה, לא מומלץ לאכול סמוך מדי לעת השינה, שהרי על הגוף לבצע הליכי עיכול, ולא כדאי שתהליך זה יבוצע תוך כדי תנמה – מה שיפריע לכם להירדם בקלות ויהפוך את שנתכם לנודדת, ברמה כזו או אחרת.

פנקסי קופונים עתידים למנף את הפעילות העסקית ולהגדיל את מחזור המכירות לעיתים באופן משמעותי. בשנים האחרונות אנו עדים להתפתחות גדולה בתחום הקופונים, כך שצרכנים רבים מבצעים בדיקה מקדימה ומחפשים אחר קופונים, הרבה לפני שהם ממהרים לשלוף את כרטיס האשראי. הקופונים באמצעותם אתם בוחרים לשווק את בית העסק שלכם יכולים להיות מחולקים בהתנהלות שבשגרה ומאידך הנכם יכולים להנפיק קופונים בהתאם למבצעים ספציפיים או אירועים מיוחדים, בין היתר בתקופת החגים, כמתנות ללקוחות ביום הולדתם ועוד. כל עוד תפנקו את לקוחותיכם בהטבות והנחות, כך תצליחו לגרום להם לחזור אל בית העסק שלכם ו"למנוע" מהם לחפש מתחרים אשר מציעים את אותם המוצרים במבצעים.

קרא עוד...

כ- 40 מסעדות וברים ברחבי הארץ יציעו למשך חודש המונדיאל הנחות משתלמות במיוחד בזמן שידור המשחקים. המסעדות המשתתפות בפסטיבל, יציגו את המשחקים על גבי מקרנים שיעניקו לצופים חווית כדורגל חגיגית וטעימה במיוחד.

במהלך משחקי המונדיאל, יציעו המסעדות המשתתפות בפסטיבל הנחות מיוחדות. כך למשל, מסעדת דרבי בר דגים, תציע ארוחה מלאה הכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית ומשקה אלכוהולי ב-75 ₪ בלבד.

מסעדת עד העצם, מציעה לאוהדי הכדורגל המבורגר עד העצם ב-35 שקלים בלבד, 1/3 בירה גולדסטאר ב-14 שקלים ונסטי ללא הגבלה ב-13 ש"ח בלבד.

במסעדת ננה בר יציעו לסועדים בזמן משחקי המונדיאל מנות במחירים מיוחדים ו-שליש בירה מהחבית במתנה. בין המנות שיוצעו במהלך הפסטיבל בננה בר: כריך רוסטביף פתוח עם איולי ובצל סגול במחיר מבצע של 50 שקלים בלבד והמבורגר מבשר בקר ב-55 שקלים.

בבר "הספסל" ברמת-גן ייהנו צופי המונדיאל מ-15% הנחה על כל המנות והמשקאות.

מסעדת "אדיסון" ברעננה, תציע לצופים במשחקי המונדיאל במסעדה מגוון רחב של טאפסים ב-25 שקלים בלבד. בין מנות הטאפסים שיוצעו במחיר מיוחד: פטה כבד, סיגר טלה בגספצ'ו, קבב טלה, קרפצ'יו בקר ומנות רבות נוספות. במסעדת BABA YAGAברחוב הירקון יוצע מגוון רחב של מנות ובירה מהחבית במבצע 1+1 במיוחד לרגל פסטיבל שף תאכל מונדיאל.

טל נחמיה, מנכ"ל שף תאכל: "הפסטיבל הגיע מתוך הבנה של הצורך והרצון של אוהדי כדורגל לצאת ולראות את המשחק בבר או במסעדה בלי לקרוע את הכיס. הפסטיבל יאפשר להם גם לראות את המשחקים בבר או מסעדה, עם אווירה של חגיגת כדורגל ועם הנחות משתלמות במיוחד".

 רשימת המסעדות המשתתפות בפסטיבל:

אזור

שם המסעדה

כתובת (רחוב ומספר)

כשר ?

טל במסעדה

צפון והשרון

אדיסון

אחוזה 282, רעננה

073-7586053

צפון והשרון

וייטהול הרצליה

משכית 35, הרצליה פיתוח

073-7586063

צפון והשרון

יאמטויה

בני ברית 6, הוד השרון.

073-7586150

צפון והשרון

קולומבוס

שנקר 2, הרצליה פיתוח.

כשר

073-7586196

צפון והשרון

DUBLIN

שנקר 4, הרצליה פיתוח

073-7586054

צפון והשרון

עד העצם הרצליה

אבא אבן 5, הרצליה פיתוח

073-7586182

צפון והשרון

באגסי מלון

המנופים 8, הרצליה פיתוח

073-7586071

צפון והשרון

אתניקה

שנקר 7, הרצליה פיתוח

073-7586147

צפון והשרון

קיוטו

שנקר 7, הרצליה פיתוח

073-7586192

מרכז

BABA YAGA

רח' הירקון 12, תל אביב.

073-7586112

מרכז

דרבי בר דגים

יגאל אלון 96, תל אביב.

מהדרין

073-7586089

מרכז

הוגו

יחזקאל קויפמן 6, מתחם התחנה תל אביב.

073-7586195

מרכז

ננה בר

אחד העם 1, תל אביב.

073-7586159

מרכז

הספסל

ביאליק 26 רמת גן

073-7586177

מרכז

קאזה ראשל"צ

משה בקר 12, ראשל"צ.

073-7586161

מרכז

BIN281

דיזינגוף 281, תל אביב

073-7586169

מרכז

MATE

דיזנגוף 226, תל אביב

073-7586055

מרכז

MATE

קינג ג'ורג' 50, תל אביב

073-7586055

מרכז

MATE

ויטל 2, תל אביב

073-7586055

מרכז

MATE

השחם 28, פתח תקוה

073-7586055

מרכז

FRAME

ראול וולנברג 2, תל אביב

073-7586163

מרכז

אוסקר ויילד

השחם 36, פתח תקוה

073-7586056

מרכז

BISTRO 45

קוגל  45, חולון

כשר

073-7569346

מרכז

דאנסינג קאמל

התעשיה 12, תל אביב

073-7586058

מרכז

פריינדס אנדרגראונד

אבן גבירול 30

073-7586060

מרכז

קקאו ראשל"צ

משה בקר 16, ראשל"צ

073-7586059

מרכז

שיין אנד שארפ

יגאל אלון 65, תל אביב

073-7586165

מרכז

פיצ'רס

בת עמי 3, יפו

073-7586051

מרכז

ספגטים שיכון דן

פנחס רוזן 72, תל אביב

073-7586065

מרכז

ארץ עיר

הברזל 34, תל אביב

כשר

073-7586069

מרכז

שטרן 1

רח' שטרן 1, תל אביב

073-7586081

מרכז

שלותא

האנגר 28, נמל תל אביב

073-7586077

מרכז

פיקוק בר

מרמורק 14, תל אביב

073-7586082

מרכז

קלימרה

מחסן 1, נמל יפו

073-7586180

ירושלים והדרום

לה בוקה

עמק רפאים 46, ירושלים

כשר

073-7586138

ירושלים והדרום

עד העצם איירפורט

איירפורט סיטי, קרית שדה התעופה

073-7586114

ירושלים והדרום

לורנס

הבנאים 10, אשדוד

073-7586061

ירושלים והדרום

צ'וראסקו

הבילויים 7, גדרה

כשר

073-7586167

פסטיבל שף תאכל ה-17 יוצא לדרך במתכונת חורפית והוא יתקיים

בתאריכים 23.1.14 – 12.1.14

שף תאכל נוסד לפני 9 שנים ומקיים שני פסטיבלים בשנה – חורף וקיץ. הרעיון שמאחורי הפסטיבל הוא לספק לקהל הרחב ארוחות במחירים אחידים בשורה של מסעדות בכל רחבי הארץ. למעלה מ-70 מסעדות מובילות לוקחות חלק בפסטיבל הקרוב ויציעו ארוחות מלאות במחיר של 84 שקלים לסועד למשך 11 ימים.___2014_Large

הפסטיבל ה-17 יפתח את פעילות 2014 של "שף תאכל", שנה שבמהלכה מתוכננים גם פסטיבל אוכל טבעוני, השקת אפליקציה ייחודית ובה הטבות במסעדות מובילות ועריכת פסטיבל אוכל כשר בפעם החמישית לאור ההצלחות הקודמות.

שיתוף הפעולה בין המסעדות מוביל לעליה ממוצעת של 20% בטרפיק לכל אחת מהן, הן בעקבות המחירים האטרקטיביים והן בזכות קמפיין פרסום ויחסי ציבור סביב הפסטיבל.

טל נחמיה, מנכ"ל ויוזם "שף תאכל" מספר: "במקור היוזמה נבעה מתוך רצון לפעול לקידום שוק המסעדנות בישראל ובפרט המסעדות הקטנות. לאורך השנים גדלה משמעותית כמות הישראלים שנוהגים לצאת לאכול במסעדות על בסיס קבוע והפסטיבל הפך לאקט צרכני מובהק שמאפשר לקהל לאכול טוב במחירים שווים לכל כיס".

בין המסעדות שמשתתפות במיזם:

צפון והשרון:

JOYA רמה"ש- סוקולוב 66, רמה"ש- 03-5477999

OCEAN- משכית 20, הרצליה פיתוח- 09-9517295

אגו חיפה- שד' הנשיא 109, מרכז פנורמה, חיפה- 04-8372771

אדיסון- אחוזה 282, רעננה- 09-7743131

אדיסון ספוט-  אחוזה 83, רעננה, 09-7733125

אוונגרד – הברזל 3, תל אביב, 03-6480082

אלפרדו רעננה- רח' הנשר 1, רעננה- 09-8853508

אסיה מוניקה- רח' הרקון 2, מתחם שרונים, הוד השרון- 09-7465353

אתניקה- שנקר 7, הרצליה פיתוח- 09-9511177

בני הדייג- יורדי ים 1, הרצליה פיתוח- 09-9557387

בני הדייג חדרה- מפרץ כפר הים, חדרה, 04-6444564

ג'קו- גיבורי ישראל 7, פולג, נתניה- 09-8652878

הספסל – ביאליק 26 ר"ג, 052-6816086

וייטהול הרצליה- משכית 35, הרצליה פיתוח- 09-9580402

יאמטויה- בני ברית 6, הוד השרון- 09-7407554

מנצ'יני- המנופים 8, הרצליה פיתוח-  09-9505020

עד העצם הרצליה- אבא אבן 5, הרצליה פיתוח- 09-9503138

פורנלו- המעלית 6, קדימה, 09-8911636

קולומבוס- שנקר 2, הרצליה פיתוח- 09-9589880

קונפי- יפה נוף 111, חיפה- 04-8350806

ריבר רעננה- אחוזה 282, רעננה- 09-8355030

שולה קיסריה- פארק עסקים קיסריה- 04-6377715

שולה רעננה- זרחין 13, רעננה- 09-7997775

שוקה- העמקים 1, קרית ביאליק- 04-8402025

BISTRO 56- קניון ארנה, הרצליה פיתוח- 09-9565181

מרכז:

BABA YAGA- רח' הירקון 12, תל אביב- 03-5175179

CASA NOVA- רציף העליה השניה 48, נמל יפו- 03-5413636

JOYA סינמטק- רח' הארבעה 5, תל אביב- 03-6425854

ONE- הברזל 3, תל אביב- אין

SUMESA- ז'בוטינסקי 1, רמת גן- 03-7520222

איטלקיה בתחנה- רח' יחזקאל קויפמן, מתחם התחנה,תל אביב- 03-5222664

אלפרדו פ"ת- דרך אם המושבות 94, פתח תקוה- 03-9230643

אספרסו ראשל"צ- זד"ל 5, ראשל"צ- 03-9568313

דובנוב 8- רח' דובנוב 8, תל אביב- 03-6962656

דרבי בר דגים- יגאל אלון 96, תל אביב- 03-5614545

הבלינצ'ס ההונגרי- ירמיהו 35, תל אביב- 03-6050674

הוגו- יחזקאל קויפמן 6, מתחם התחנה תל אביב- 03-5160008

הסינית האדומה- דיזנגוף 326, תל אביב- 03-5466347

הצדף- יוסף ספיר 2, ראשל"צ- 03-9627111

וייטהול תל אביב- רח' מנדלי 6, תל אביב- 03-5249282

זינק- אלטלף 9, יהוד- 03-6200884

מקסיקנה- בוגרשוב 7, תל אביב- 03-5279911

ננה בר- אחד העם 1, תל אביב- 03-5161915

סורה- דרך השלום 53, גבעתיים- 03-5710022

עד העצם איירפורט- ערבה 4, איירפורט סיטי- 03-9799922

קאזה ראשל"צ- משה בקר 12, ראשל"צ- 03-9504000

ריבר  תל אביב- אבן גבירול 30, תל אביב- 03-6091414

ריבר ב.ס.ר- בן גוריון 2, רמת גן- 03-6037420

ריבר בורסה- ז'בוטינסקי 7, רמת גן- 03-6114033

ריבר פ"ת- השחם 36, פתח תקוה- 03-9236919

ריבר ראשל"צ- סחרוב 26, ראשל"צ- 03-9528844

ריבר רחובות- המדע 6, רחובות- 08-9462652

שצ'ופק- בן יהודה 256, תל אביב- 03-5441973

ירושלים והדרום:

בוסטון אילת- טיילת רויאל ביץ', אילת- 08-6333007

בלזק- האשל 11, אשדוד- 08-8536336

גספצ'ו- יקותיאל אדם 9, הולידיי אין, אשקלון, 08-6748886

ויסטה- חוף דלילה, אשקלון- 08-6441444

כדיתא- מושב תימורים- 08-8582037

כרמים- כניסה למושב סגולה- 02-5635577

לה בוקה- עמק רפאים 46, ירושלים- 08-6842754

לינדה- אבא אחימאיר 5, אשקלון- 02-6232928

מונטיפיורי ירושלים- ימין משה, תחנת הרוח, ירושלים, 02-6235244

סאקורה- יפו 31, ירושלים- 08-8680463

צ'וראסקו- הבילויים 7 גדרה- 08-6323032

קאזה דו ברזיל- חטיבת גולני 3, אילת- 08-6484164

קפה G- פארק אשדוד ים,אשדוד- 08-9761499

תיתורה- השדרה המרכזית 15, מודיעין- 1700-555-856

גבריאלה- שמעון בן שטח 5, ירושלים- 02-6246261

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים