חדש באשדוד: שיפודיית איז'ו, שיפודיה מזן אחר המציעה מגוון אפשרויות לסנדביצ'ים עם קבב או פרגיות במרינדות שונות. השיפודיה בבעלותם של יניב שאטי ועידו חמדי, תושבי אשדוד במקור שעזבו את העיר לפני עשור, למדו את רזי הקולינאריה, ניהלו מסעדות מובילות באילת והחליטו לשוב הבייתה כדי להקים את סניף הדגל לרשת, שהם מתכוונים לפתח במהלך השנה

קרא עוד...

בטיילת הציורית בנמל עין גב, ממש על שפת הכנרת, צופה אל נוף הגליל ומורדות הגולן, נפתחה מסעדת בשרים כשרה חדשה - "מרינדו בנמל". המסעדה הכשרה נוספה לחברת מרינדו של רועי תבור ואיתמר קנדליק, בעליה של חברת מרינדו החובקת רשת קצביות ומעדניות ומשלוחי בשר ברחבי הארץ ואת מסעדת הבשרים המשובחת "מרינדו" בכניסה לקיבוץ עין גב

קרא עוד...

המאכל הראשון הקופץ לראש כשחושבים על ליל הסדר הוא הגפילטע פיש , שהפך עם השנים לאורח הכבוד ותופס מקומו כמעט על כל שולחנות החג. אבל הגפילטע פיש שמתכנן שף ניר אבוטבול מקראון פלזה אילת לא דומה לאחרים ....ובעיקר לא בגודל. השף מתכנן לשבור את שיא גינס ולהכין את הגפילטע פיש הכי גדול בעולם

קרא עוד...

ייננית מוסמכת מחברת היינות 'יקבי רמת הגולן' העבירה בסוף השבוע סדנת יין ייחודית לנותני השירות במסעדת space, לרבות המלצרים, אחראי המשמרת והברמנים. הנוכחים למדו את רזי היין, עקרונות המזיגה הנכונה, סוגי יינות, וכיצד לאמוד את ההבדלים הדקים של ארומת היין, תיאוריות זני הענבים והגידול  - בפני הסועדים

קרא עוד...

מסעדת הבית של מלון וילה כרמל, השוכנת בליבה של גינה קסומה בחיפה, מציעה בד"כ תפריט עשיר ומגוון. ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים עסקיות וערב מוגשות כולן  א-לה-קארט. ביום שני ערב הוולנטיינס יחל ב- 18:30 ויכלול הרבה מוזיקה טובה, פרחים, אהבה ושמפניה

קרא עוד...